Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna babka z forum

Dawno nic nie wystawiałam, wiec ..sprzedam :P

Polecane posty

Gość milia jovovovicz
Miałam podobne botki, super dla niemowlaka, też sprzedałam:P

Gość misia1111111111111111111111
śliczna sukienka szkoda że na moją mała za mała.

Zgadzam się jest śliczna i gruba, z grubego weluru idealna na taką porę roku. Córka miała ją założoną chyba 3 razy jak miała 6/7 mc a butki sa super do kombinezonu jak ktoś ma własnie bez nóżek

Dziewczyny jak jesteście zainteresowane to ja mam sporo ciuszków do odsprzedania od rozmiaru 56 do 74

Gość do nuno
a co masz?

pajace bawełniane i welurowe, bodziaki długi i krótki rękaw, sukienki, spodenki, kaftaniki, kurtkę , rampersy itp

Gość hdkjasd
o moj boze co za szmaty,ty pojebana babka z forum...feee....pewnie do tego smierdza kocim gownem tak jak ty

Gość do nuno
na all wystaw to szybciej sie sprzeda

wystawiałam, miała to kupić jedna dziewczyna ale się nie odzywa a ja nie mam już ochoty po raz kolejny płacić prowizji

nie lubię takich sytuacji kiedy ktoś obiecuje na 100% że kupi, prosi żeby nikomu nie sprzedawać, ja odmawiałam innym bo obiecałam a teraz zero kontaktu!!!! Nie sprzedaję, zęby kogoś oszukać, tylko chcę mieć kasę na większe ubranka dla dziecka, a niektórzy się boją takich transakcji.

proszą o wystawienie na allegro, a potem zero kontaktu mimo, ze maile odbierają!!!

wiem, ale ta dziewczyna prosiła żebym jej zostawiła wszytsko co jest w zestawie i zakończyłam aukcję przed czasem

Gość fajna babka dlaczego ty
wszystkie ciuszki mas zawsze w rozowym kolorze? :O Czasami nawet cos nie najgorsze jest i lup, rozowe :O Tragedia!

wszystkie ciuszki mas zawsze w rozowym kolorze? - przed urodzeniem córki mówiłam że nie kupię nic różowego, i faktycznie kupowałam rzeczy w kolorach jasnych, pastelowych, ale rzeczy które dostała w prezentach zazwyczaj były różowe. Dla dziewczynki ciężko jest znaleźć coś w innym kolorze, coś ładnego. Śpiworek jest ecri:)

Gość Danjaa85
ecru!!!!!!! ja pierdole co za tępota:O

Gość titafka
okropne to wdzianko. Śpiworek ujdzie, najlepsze bamboszki ale i tak nie kupię :P

Gość piwo imbirowe ale nie reds
a mi się kiecka podoba, tyle ze za mała na moją o, ale ładna.

Gość aaaduusiaa
a ja mam do sprzedania duuzo rzeczy na niwmowlaka, wyprawke: wyprawka zawiera: Ubranka na dziewczynkę r 56 i 62cm; ->polarowy pajacyk -> sweterek rozowy -> bluzy 2 szt ->kombinezonik różowy z kapturem ->skarpetki 4 pary -> spodenki jeansowe ->półśpioszki-spodenki bawełniane 7szt ->body długi rękaw bawełniane 6szt ->body krótki rękaw 3szt -> czapka biała zimowa ->pajacyki bawełniane całe rozpinane 4szt ->bawełniane czapeczki 2szt nowe ->komplety (spodenki polarowe lub welurowe+bluza ciepła)1szt ->śpioszki zapinane w kroku i na ramiączkach na napki 4szt ->kaftaniki bawełniane i welurowe całe rozpinane 2szt Ciuszki są w stanie bardzo dobrym, wyprane w proszku lovela. Jest tego bardzo dużo, jest to cała niezbędna wyprawka. Ubranka wykonane z dobrych jakościowo materiałów,znanych firm, nie farbują, nie zmieniają się po praniu. oraz: => folia przeciwdeszczowa na wozek gleboki => moskitiera nowa => kocyk zielony puszysty =>sudocrem duze opakowanie nowy (krem na odparzenia) =>przescieradlo nieprzemakalne na gumce zielone nowe! => ręcznik zółty z zabką nowy => smoczek canpol różowy => kołderka rózowa w misie =>Cena za wszystko 130zł wyślę p[ocztą w paczce!! link:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Sprzedam-wszystko-dla-dziecka-wyprawka-W0QQAdIdZ244546447

Gość używane ciuchy marki bazar????
za taką cenę?? To tylko w Polsce :D

Gość soczek truskawkowo malinowo cz
o fajna, 34 min zostało:P

Catarinka71 lepsze rzeczy można kupić w taniej odzieży!!!