Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magiczna_czternastka

Tyle wystarczy?

Polecane posty

Gość asdfsd
popka nie byłaś w takiej sytuacji to za przeproszeniem nie pierdol, nie byłam bezstresowo wychowywana 15 lat to ja miałam prawie 10 lat temu, ale wiem jak to jest jak się z ciebie nabija cała klasa, jak jesteś wyrzutkiem..teraz bym to olewała ale będąc nastolatką bez znajomych jest ciężko i ta myśl że musisz do tego piekła codziennie wracać..

Gość Magiczna_Czternastka
Nie tylko klasa. Cała szkoła

Gość popka12
Byłam w wielu gorszych sytuacjach, tyle ci powiem, rozumiem, że autroka czuje się źle, bo każdy chce być akceptowany, ale gdyby mi się zachciało w takich sytuacjach popełniac samobojstwo to chyba zrobilabym to już z kilka razy

Gość popka12
Brawo, ten komentarz z pewnością utwierdzi ją w przekonaniu o swojej beznadziejności, ech... Otóż droga autorko nie jesteś ani beznadziejna, ani nie jesteś frajerką, jesteś wartościowym człowiekiem i wielu ludzi Cię potrzebuje o czym pewnie nie zdajesz sobie sprawy, więc nie pieprz głupot o samobójstwie i wypnij się na ludzi, którzy prędzej czy później znikną z twojego życia, skup się na tych, których kochasz, reszta świata jest nic nie warta