Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawijajkaaaaaaa

MA KTOŚ TAK JAK JA???

Polecane posty

Gość nawijajkaaaaaaa

OD kilku lat tv, swiatlo inaczej nie zasne mysli o duchach, zjawach .. strach, bezsilnosc. . . jak ktos umrze to skupiam sie na tym co sie dzieje z nim po smierci a nie na zalu(to przychodzi potem) zastnawiaam sie czy go jeszcze kiedys zobacze wyobrazam sobie to jestem smiertelnie przerazona.. spie twarza do pokoju nawet gdy mi niewygodnie...nie obracam sie do sciany bo wtedy nie wiem co sie dzieje w moim pokoju.. bywa, ze mam paraliż przysenny jak sobie z tym poradzic?? od dziecka mnie intereują zajwiska paranormalne, ksiazki o duchach, trumny :O

Gość nawijajkaaaaaaa
a jednoczenie sie tego panicznie boje i wierze w to..

Gość nawijajkaaaaaaa
:(

Gość nawijajkaaaaaaa
z tego strachu zasnęłam przed 6 ... i juz na nogach jestem.. wykańczam się..

Gość duszek kazper
cumel do buzi ssać i spać

Gość Pytająca Zosia
bawiłas się okultyzmem itp? może jesteś opętana... :| Jestes osobą wierzącą? modlisz się?

przede wszystkim powinnaś natychmiast przestać zajmować się rzeczami, które powodują u ciebie lęk są osoby podatne na tego typu informacje tak samo jak są osoby, które realnie boją się po obejrzeniu horroru kiedy byłam dzieckiem i nastolatką cierpiałam na nerwicę lękową kiedyś zaserwowałam sobie dodatkowy strach po obejrzeniu horroru z lalką, która zabija pech chciał, że podobną lalkę dostałam od kogoś na urodziny:) to co przechodziłam cięzko opisać :) lalka została komisyjnie spalona o nie odwracaniu się do ściany i innych cudach nie wspomnę:) nie byłam w stanie być sama w domu nawet w dzień ja jakoś z tego wyrosłam po urodzeniu pierwszego dziecka chociaż pozostałości mam do dziś ale często takie stany wymagają leczenia