Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość topppmodellll

ODPADŁA KASIA Z TOP MODEL - SZOK

Polecane posty

Gość vitalianka
mnie też zdziwiło ,że Kasia odpadła. pewnie chcą dać szanse Paulinie bo ona taka biedna a kaśka sobie poradzi.wg mnie wygra Ania.

Gość szok to jest gdy tusk
chce sprywatyzować lasy Znaczenia lasów polskich nie da się przecenić. Nie tylko ze względu na ich olbrzymi obszar obejmujący 9 milionów ha, który stanowi aż 29 % powierzchni całego kraju. Nie sposób przecenić ich znaczenia dla korzystnego wpływu na klimat, powietrze, wodę, glebę, warunki życia i zdrowie człowieka oraz na równowagę przyrodniczą. Nie tylko dla Polski ale ze względu na swoje duże obszary i dobrą kondycję również dla Europy. Rolę wiodącą na tych obszarach spełniają POLSKIE LASY PAŃSTWOWE, które stanowią blisko 80% całego obszaru leśnego Polski. Ale. Nad polskimi lasami państwowymi od lat wisi miecz Damoklesa. Wisi groźba ich demontażu. Dziś, a może już w najbliższym czasie widać możliwość spełnienia się tej groźby. Lasy państwowe oraz wielkie sukcesy polskiego leśnictwa stały się jego śmiertelnym zagrożeniem. 300 mld zł zmagazynowane w zasobach drewna ze świadomością, że znacznie więcej można pozyskać z pokładów piasku i żwiru podnieca wyobraźnię liberalnych kół gospodarczych. POLSKIM LASOM PAŃSTWOWYM GROZI PRYWATYZACJA!!! Bliższe dane na temat sytuacji państwowych lasów polskich znajdziecie na www.ekozrozwoj.pl gdzie również znajduje się wzór listy na wpisy poparcia wniosków o poddanie pod referendum ogólnokrajowe sprawy przyszłości Państwowego Gospodarstwa Leśnego Lasy Państwowe. była demonstracja a zadna telewizja nie pokazała http://www.youtube.com/watch?v=1BjI_4d2Etw

Gość wspolczuje wam takich
popatrz sobie na koslawa Kate Moss z krzywymy zebami i koszmarna twarza

Gość kiki juju
no i co ,nawet by na ciebie nie spluneła a ty się martwisz

Gość co z tego za ta Anie zauwazyli
akurat Kate Moss jest ladna dla mnie:P Mi chodzi o to, ze Ania raczej nic ciekawego soba na wybiegu nie zareprezentowala i jeszcze szla bardzo nieladnie. I dziwi mnie ze nikt na to nie zwrocil uwagi.

Gość lekooomankaa
Kaśka jest za niska na modelkę i za chuda, ona nie ma w ogóle talii i bioder, pozatym Kaśka sobie moze robic kariere ale w fotomodelingu czyli tam skąd przyszła, sesje dla reportera i wiele innych już ma za sobą. Co do Pauliny, dziewczyna zrobiła postęp, w Mediolanie sobie poradziła , otwarła się, a komunikować się po angielsku może nauczyc w 1 miesiąc więc dajcie spokój. Wg mnie wygra Ania, bo ma nabardziej pasujący pysk do modelek

Gość escapeatlast
tak samo się otwarła, jak Ty to napisałaś :O

Gość gio gio..
Ania wyglada jak rasowa modelka Glosuje na nia:)

Gość sssssssadstroy :(
za to za Anią na wybiegu szły dwie śliczne modelki , takie brunetki... Kasia była charakterystyczna, straszne że odpadła a zostaly 3 przeciętne dziewuchy, z czego dwie mają ...172 cm!!! to nawet nie jest wzrost dla eksluzywnej hostessy a co dopiero TOP modelki :o :o :o

Gość iha iha jestem zdzicha
moim zdaniem powinna wygrac ola. jej zdjecia sa zawsze najlepsze. nie pierdoli glupot jak piszczala, wydaje sie byc rozsadna dziewczyna. paulina i ania to dla mnie dwie porazki. pierwszej sie chyba programy pomylily. powinna startowac do urzekla mnie Twoja historia a nie do tap modl. ania to dla mnie typowy wsiowy glupek, wczoraj na tym pokazie w mediolanie szla jak ostatnia pokraka. rece jakies na boki sztywne jakby dostala jakiegos skurczu. mimo, ze nie przepadalam za kaska to ona powinna zajac miejsce w finale zamiast pauliny lub anki.

Gość klikam ile wlezie
obstawiam Anie zdecydowanie-regularne rysy,duze oczy,zadbane wlosy i piekna modelowa sylwetka,no i idealny wzrost Glupia tez nie jest tylko jeszcze malo obyta Ale widac po tym Mediolanie ,ze da rade:)

Gość hjufhsafhiaj
już TYDZIEŃ TEMU NA WIKIPEDII oficjalnie BYŁO że Kasia zajęła 5 miejsce!!!!!!!! więc już było wiadomo że ODPADNIE:( ale Polina jest dalej PCHANA NA SIŁĘ!!!!!!!!!!!!!!! nie zna angielskiego w dzisiejszych czasach! ( obciach!) ma WADE ZGRYZU i SIŃCE pod oczami i robi z siebie ofiarę......................ale Polacy to lubią bleee OLA - piękna ale nie kościotrup, ma charakter, ambicje i ...coś w głowie w przeciwieństwie do Polinki !

Gość iha iha jestem zdzicha
kaska zajela 4 miejsce a nie 5, wiec na wikipedii blednie podali :D

Gość kolinkusia
zgadzam się! głosujmy na Olę ma dziewczyna coś w głowie poza tym że jest ładna, ma charakter a reszta to dzieciaki które wyrywają się do wielkiego świata ale nie mają nic w sobie! OLA!!!!!!

Gość olaolaolamoja ola
byle nie ta sierota non stop płacząca!!!!!!!! jak modelka może tak się zachowywać?? bo ją chłopak rzucił to ona nie umie pozować z facetem ! obciach wkurza mnie na maksa ta dziewucha! i jakas taka chuda z zębami dziwnymi:(

Gość NonAmeeee21
Nie spodobało mi się to ,że ocenili Kaśkę biorąc pod uwagę te jedno zdjęcie :o wcześniejsze miała o wiele lepsze , a jak wiadomo każdemu może się noga podwinąć :o ... Paulina - po pierwsze sam fakt ,że nie zna angielskiego powinien ją dyskwalifikować... znacie w swoim środowisku chociażby jedną osobę w przedziale wiekowym 18-25 która nie zna angielskiego ? :o naprawdę na tej jej wsi jakiś ciemnogród... :P gdzie ona się pcha... Ania mi się podoba... nadawałaby się na modelkę. Była moją faworytką wraz z Kasią.

Gość smolinska wyglada jak alien
Papierska to porazka na maxa!!! mam nadzieje, ze nie wygra

Gość x bxxbxnbxn
Ania jest wiesnaicka ale figure ma modelki i jak ja wymakuja to sie andaje ale ja chyba to dobrze zrozumialam ze to beda ludzie glosowac i mam obawy ze Pauline wybiora

musimy głosować na Polina, bo inaczej jak nie wygra TapMadl to będzie mieć męża alkoholika!!! kurde myślałam że to decyzja kobiety a nie kariery.. mi się Polina nie podoba Podoba mi się Ania i Ola (mniej ale ok)