Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pundelismi

Podobaja mi sie kraglosci u kobiet.

Polecane posty

Gość pundelismi

Wszedzie otaczaja nas wieszaki, tzn w magazynach i telewizji, kosciste kobiety z plaskim brzuchem i miesniami zamiast tluszczu. Moze to i pasuje do wybiegow czy telewzji, ale w realnym zyciu, a zwlaszcza seksie, nadmiar kosci i zyl nie za ladnie wyglada. Mieciutki brzuszek, okragle cycuszki, pupa i biodra sa glownym wabikiem kobiet. Nie pociaga mnie seks z kosciotrupem, chce przytulac i piescic prawdziwa kobiete. Oczywiscie jesli kobieta jest za gruba to traci ksztalty, ale wydaje mi sie, ze wiekszosc kobiet za bardzo sie przejmuje nadmiarem tluszczyku tu i owdzie porownujac do tych sztucznych kosciotrupow ze zdjec.

Gość Krągłości :D
Hej, jestem, wez mnie :D

to dobrze ze sa tacy jak Ty, wtedy kazda znajdzie swojego amatora:) ja na szczescie nie musze liczyc na łaskę takich jak ty, bo nie mam problemow ze swoim cialem, uwielbiam siebie taka jaka jestem a jestem taka jaka natura mnie stworzyla---zgrabna i wysoka:)

Gość hmmmmmmmmmmmm
nie możemy się nie przejmować, bo z każej strony media zasypują nas fotkami kościotrupów i mówią/piszą, że tak ma być.....

Najwazniejsze zeby kobieta sie podobala sobie, a do piero potem facetowi, bo chuda czy gruba moze miec kompleksy a to wszystko przez facetow

mowi sie ze na takim kosciotrupie mozna chuja o miednice połamac... hahaha ;D

Gość hmmmmmmmmmmmm
ale wiesz gąska... kobiety patrzą na siebie oczami mężczyzny... stoją przed lustem i kombinują co jemu może się nie spodobać.... chyba nigdy nie myślą o tym, co im się w sobie podoba...

moja dziewczyna mi powtarza '' ja sie sobie wcale nie podobam. a tobie co sie we mnie podoba??'' mowie jej ze wszystko a ona prosi zebym bardziej szczegółowo to mowie ze wyglad i harakter ;p

najdziwniejsze jest to ze jak jakas laska by wyzwala kogos z nadwaga od grubasow to jest chamka i prostaczka, a jak grubasy wylewaja swoje frustracje na wieszkach to jest dobrze.... chore... hmmmmm niestety masz racje, sama tez tak mam, ale znam osoby ktore z kilkoma kg wiecej czuja sie znakomicie i na prawde mozna pozazdroscic takiego podejscia... bo na ile ty sie cenisz, na tyle jestes ceniona przez innych