Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość januanna

Mojemu chlopakowi opada.

Polecane posty

Gość januanna

Mam chlopaka od paru miesiecy, widujemy sie przewaznie w weekendy, bo mieszkamy w odleglych miejscowosciach. On ma 28 lat i ciagle chce sie kochac gdy przyjezdzam, przewaznie pierwszy seks po tych 5 dniach niewidzenia jest super i on jest ciagle twardy, jednak przy kolejnych stosunkach jemu mieknie po jakims czasie :( Niby jest podniecony, bo to on ciagle chce sie kochac, ja bym wolala zrobic choc dzien przerwy, zeby znowu porzadnie mogl, dlaczego wiec mu opada po jakims czasie? Z zadnym chlopakiem wczesniej nie mialam takich problemow, problemem bylo bardziej to, ze za szybko konczyli.

Gość januanna
jak myślicie wysmarować go gipsem by ciągle stał??

jak opada to znaczy, że już zmęczony jest. Kilka stosunków w ciągu 1 dnia ? Ciesz się. Ja miałam problem z tym, że mojemu ex stał ale no były 2 minutki . Później wielki pan i władca już nie mógł a był młody. Twój facet jest zmęczony paroma stosunkami nie może wiecznie stać. Albo zacznij go podniecać robiąc mu oral albo przebiesz się w jakieś sexy ciuszki dla urozmaicenia . Albo daj mu odpocząć ;)

Gość januanna
Robie mu oral, ale to tylko pomaga na krotko, bo jak zaczynamy sie normalnie kochac to po jakims czasie znowu jest flaczek. Ale jesli to normalne to ok, martwilam sie tylko, ze moze cos jest nie tak.

Gość niech odstawi reczna robote
i bedzie dobrze

Gość dokladnie tak racja
za duzo sie trzepie

Gość Krzychu X;)
niech zetnie grzywkę ! ...aaa to nie o tym...skjuzmi;)