Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oh

12,5cm

Polecane posty

Gość bysiak
ja w ogóle nie mam mówię, że mó facetem ma przeciez widzisz, ze pisze w rodzaju żeńskim. I twierdze, ze nie wyobrazam sobie bycia z kims kto ma 12 no nie ogarniam tego ,ze moglobybyc przyjemnie.

Gość bysiak
a ze 22 no to nie wiem tak natura dała i ja jestem z tego zadowolona ale rozdziewiczal mnie taki 16 cm i sobie nawet nie poradzil z tym hehe bo sie okazalo ze potem mialam jeszcze blone

Gość ra23rnklfefw
To czy miałaś błonę zupełnie nie zależy od długości penisa idiotko jedna !!!!!!!! Błona może być bliżej albo dalej, to raczej Twoja "wina". I jestes pustą suką! Niety taka jest prawda.

Gość marchewa123478909876543
lookrecja usuń nieswoje foty

Gość Bysiak
Nie ma to jak kulturalni ludzie na kafe. Ty chyba masz jakies kompleksy ze sie tak rzucasz ja wyrazam swoje zdanie nie musisz mnie wyzywac

Gość sadf
dziewczyno ty jestes płytka. poczytaj swoje wypowiedzi, a jak dalej nie zauwazasz to jescze ułomna intelektualnie...

Marchewa - to moje zdjęcie, chcesz z karteczką "lookrecja"? :D Dokładnie: z mojego fotobloga, adres: www.fbl.pl/dorei

Choć ogólnie fakt - nie wyglądam jak na tamtych zdjęciach. Nie dość, że są stare, to ja w krótkim czasie zmieniłam się diametralnie. Tak, czy siak to przypomina mnie najbardziej. ;)

Gość lukrecja te usta
sa specjalnie tak nieporadnie zaznaczone czy co?

Gość Cziki cziki bum bum
Mój chłopak ma 14 i to wcale nie jest dużo więcej ;) jestm mi z nim bardzo dobrze tylko mam wrażenie że jemu we mnie ciągle coś nie pasuje;/ pozdrawiam:)

koles!! sa wieksze tragedie na swiecie, niz Twoje 12,5 cm!! np. 8 cm:p na prawde sa ludzie ktorzy sie przejmuja rozmiarem swojego kutasa??

Gość rozumiem, ze ty sie
swoja atrakcyjnoscia nie przejmujesz?

Gość WIDOKUE
wszystko zalezy od partnerki jaka sie dobierze. moze byc tak, ze dla niej ten wymiar moze byc dobry , choc z swojego doswiadczenia - jako mojacy 15.5 cm dlugosci i 14 cm obwodu - wiem ze nigdy nie mialem problemu by go w kobiecie zmiescic i wlozyc calego , a i bywalo ze mialem parterki gdzie daleko mi bylo do konca by dobic . Do orgazmu wystarczy nawet palec , ale chodzi o wypelnienie , to zaczynac sie moze problem z takim 12 cm penisem . Jednak - jesli kobieta nie miala porownania to połowa sukcesu - tyle ze bedzie czuc, ze chciala by wiekszego jesli zachodzic bedzie podejrzenie , ze zmiesci 18 cm bez problemu .To tak jak z facetami , jak wsadzi i poczuje ciasnosc - jest oki ,jak luz , juz gorzej.