Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wilczyca20

Do wszystkich którzy myślą, że już gorzej być nie może, którzy nie wierzą w..

Polecane posty

Użyłem kolejnych mydeł : siarkowe, szare, antybakteryjne Użyłem ttakich kremów: Beznacne, Brevoxyl, Acnederm Używałem drożdży, mąki z miodem, kradłem na twarz pomidory, cebulę, ogórki. Używałem Visaximun (czy jakoś tak) i Humanovitu. Kilka rodzajów parówek. herbatki oczyszczające ... Został tylko lekarz.

Gość dfghj
Nie każdy ślepy jest uzdolniony muzycznie:/ A brak wzroku to jest prawdziwa bariera(którą ludzie i tak potrafią omijać na niesamowite i inspirujące sposoby) Idź i porozmawiaj z którym kolwiek ślepym, czy zamienił by wzrok na zdrową cerę. Nawet nie byś był w stanie o coś takiego zapytać, bo wiadomo, co by odpowiedział. Więc nie pisz takich bzdetów. I chciałam dodać, że może piszę nienajprzyjaźniej, ale czy na pewno wolałbyś żeby Cię pocieszać i głaskać po główce?

Gdybym nie miał trądziku, to może już nie byłbym prawiczkiem. I zapewne pierwszy raz nie byłoby z miłością życia.

Gość heeeheee;l-)
No raczej tak przestancie krytykowac Stalongrada, bo wiecie ,każdy ma swój próg tolerancji problemowek, mnie naprzyklad srednio by zlamały rzeczy przez ktore Stalingr. musial przejśc lecz z kolei jestem pewna że Stalin. by takze nie zlamały pewne rzeczy ktore mnie akurat dobiły, wiec jak sie powtorze kazdy czlowiek inaczej odbiera pod siebie pewne problemy i nie miezmy ludzi swoja miarą

Gość dfghj
Fuu mydło siarkowe jest straszne. Nie wiem, jak mogłam używać czegoś tak śmierdzącego, niby trochę pomagało, ale nigdy więcej nie myła bym się takim g***** A metody "naturalne" to zupełna porażka. Reszty nie próbowałam, szare mydło wydaje mi się marnym pomysłem. No jak chcesz, ja Ci napisałam, co ja polecam. Leczy jak leczy, ale przynajmniej rozjaśnia przebarwienia na pyszczku i jest niebo lepiej.

Oczywiście, że wolałbym być niewidomy. 1) Nie byłbym sam 2) Miałbym wyostrzone inne zmysły, co pozwoliłoby mi grać muzykę 3) Nie widziałbym siebie 4) Wszyscy odpierdoliby się ode mnie i mógłbym się zająć swoimi zainteresowaniami, na pewno na siłę nikt nie kazałby zostawać inżynierem Patrząc z perspektywy 20 lat mojego życia, wolałbym być niewidomy.

Gość Stalingrad wydaje mi się że
jak byś stracił prawoctwo to i trądzik by sie cofnął ... może na tym sie skoncentruj przede wszystkim bo dermatolodzy coś słabo ci pomagają

Gość dfghj
Słuchaj Stalingrad, a jaki Ty masz stosunek do innych? Też wybierasz sobie znajomych po wyglądzie?

Gość heeeheee;l-)
Stalin... nie pisz tak ze wolałbys byc nie widomym Jestes pewny tego co napisales , patrz punkt 1 i ostatnie zdanie w ostatnim punckie? bo ja jestem pewna ze by nie było tak jak myslisz

Gość Stalingrad trzeba próbować
czegoś nowego jak tradycyjne metody nie pomagają

Mimo, że mam częściowo zniszczoną twarz i psychikę, uratowałem się przed czymś takim jak hipokryzja. Jeśli wybieram znajomych, wygląd jest ostatnią rzeczą, jaka mnie interesuje. Nie szukam sobie pięknej dziewczyny, bo sam piękny nie jestem.

Posiadając taką cechę, że potrafię być arktycznie chłodny, udaje mi się ukrywać swoje problemy i wszyscy dookoła myślą, że ze mną jest w porządku. Osoba kaleka wzbudza zawsze litość i ciekawość, to jest fakt. Więc uważam, że nie byłbym sam.

Gość dfghj
No to czemu jesteś taki przekonany o tym, że dla innych jest to takie ważne, jaką masz cerę?? PS Trochę mi głupio tak tu śmiecić Autorce Off Topiciem, bo fajna babka, dobry temat. Może załóżmy inny na tę okoliczność?

Gość dfghj
Nie napisałam, żeby nie pisać o Tobie, tylko żeby nie robić OT na dobrym temacie. No chyba że to Ty nie chcesz, żeby o Tobie dalej pisać...

Ostatnie zdanie odpowiem na pytanie d-coś tam. Myślisz, że nie próbowałem rozmawiać z dziewczynami, próbować je zainteresować sobą, rozśmieszać? Próbowałem i tego serdecznie żałuję, bo tylko jeszcze bardziej się zawiodłem. Dobranoc.

Gość ty si ę stalingrad ciesz że
raka albo aids nie masz

Gość dfghj
Jeżeli to ostatnie zdanie miało być do mnie to nie widzę związku Twojej odp z moją wiadomością. No ale jak nie chcesz już pisać to nie będę Cię zatrzymywała na siłe:D

Gość Stalingrad a chciałbys
spróbować czegoś mniej konwencjonalnego i zobaczyć czy jak nie będziesz już prawikiem to cera sie poprawi ?

Pisałaś, żebym nie śmiecił autorce. Ale jak chces mogę pisać ... na poranne wykłady nie mam zamiaru iść.

Gość dfghj
Nie-e. Zaproponowałam, że może przeniesiemy tę rozmowę gdzie indziej(można utworzyć jakiś nowy topic w tym celu) Więc źle mnie zrozumiałeś. Widzisz, musisz patrzeć na wszystko mniej negatywnie, żeby zobaczyć niektóre rzeczy:)

Gość dfghj
O jakiego rodzaju uwagi pytasz?

Gość Stalingrad a skąd jesteś
gdzie mieszkasz ?

Gość dfghj
Hahaha:D Jednak piszesz jedno, robisz drugie. Narzekasz, że masz problemy z dziewczynami, a jak któraś(tutaj ja) chce z Tobą rozmawiać, to się zwijasz:D Ni sensu, ni logiki

Gość dfghj
Stalingrad podobno jest z Trójmiasta, gdzieś tu na innym topicu pisał