Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DawidkowaMama

Rozszerzanie diety w czwartym miesiącu.

Polecane posty

Hej dziewczyny!! Jeżeli jest już taki temat to proszę wybaczcie ale nie umiałam znaleźć.. Mój brzdąc skończył cztery miesiące(niecały tydz. temu). Na początku dawałam słoiczki bo myślałam że tak będzie dobrze (do firmy mam zaufanie bo siostra pracuje w Nutricii i m.in. kontroluje wszystko co trafia do nich) ale po pierwsze drogo strasznie, a po drugie to tak szczerze to chciałabym mu coś po prostu sama ugotować:) I tu moje pytanie, jakie warzywa mogę mu podawać i jak gotować takie obiadki? warzywa razem czy osobno? czy obrać przed gotowaniem czy po?? (jak na sałatkę jarzynową?) i skąd wziąć takie warzywa? swoich nie mam więc pomyślałam o mrożonkach.. wydają mi się bezpieczniejsze niż te "świeże " ze sklepów.. Bardzo dziękuje za wszystkie porady i życzę miłego dnia :)

Gość Takasobiejestemja
Jak na matke, to strasznie nierozgarnieta jestes. Przede wszystkim to dziecku do 6 miesiaca nie powinno podawac sie niczego innego procz mleka matki! Poza tym zadajesz pytania jak dziecko w przedszkolu.

Gość ojtam,ajtam.
a lekarza nie masz? wpisz w google -pełno tam tego.

Gość lady B
Takasobiejestemja - sama jesteś nierozgarnięta my kupowaliśmy warzywa ze sklepu. I nic się nie działo. Cóż, mrożonki pewnie nie zaszkodzą. na początku zaczęlismy standardowo ziemniak, marchewka, seler