Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguguguugug

jezzzu jagoda topi psy w wiadrze :(:(:(

Polecane posty

Gość aguguguugug

nie rozumialam czemu ja ludzie wyzywaja....ale juz rozumiem zeby tak ciebie wariatko utopili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kanka banka
widzialam jej wypowiedzi z tymi psami masakra .. ;/ a i na kazdym topiku sie wypowiada choc nie wie co napisac bez sensu

Gość wieśniaki!
Przekopiuję swoją wypowiedź z tego drugiego tematu: I wy mówicie, że LUDZIE ZE WSI SĄ TACY SAMI JAK Z MIASTA. Gówno prawda!!! Na wsiach nadal ciemnogród, jak przejeżdżam przez polskie wioski to aż mnie obrzydzenie bierze, brud, smród i ubóstwo :-O

Gość izka.87
topi i jeszcze na smalec pewnie przerabia też czytałam jej posty i i ma zachwianą psyche dla niej to jest normalne.

Gość ewelinka83
Trzeba miec hitlerowskie sumienie,zeby cos takiego robic.to sa stworzenia boze i tez czuja.ja rowniez mieszkam na wsi i moja babcia (lat 67) kupuje kotce tabletki antykoncepcyjne u weterynarza,koszt okolo 10zl,kotka ma 9 lat i nigdy nie miala mlodych.a tych co topia zwierzaki i wysmiewaja metody antykoncepcji to wsadzilabym w wor i utopila w Wisle.poje**ni sadysci.

Gość ewelinka83
Trzeba miec hitlerowskie sumienie,zeby cos takiego robic.to sa stworzenia boze i tez czuja.ja rowniez mieszkam na wsi i moja babcia (lat 67) kupuje kotce tabletki antykoncepcyjne u weterynarza,koszt okolo 10zl,kotka ma 9 lat i nigdy nie miala mlodych.a tych co topia zwierzaki i wysmiewaja metody antykoncepcji to wsadzilabym w wor i utopila w Wisle.poje**ni sadysci.