Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motyl...

Kobiety z PCOS starające się o kolejne dziecko

Polecane posty

Gość motyl...

Witam! Czy są na forum jakieś kobitki, które mają już dzidzi i starają się o kolejną ciążę przy pcos??? u mnie jest tak, 6 miesięcy temu urodziłam zdrowego synka po 7 miesiącach leczenia:) i postanowiliśmy z mężem, że postaramy się o kolejną dzieciątko:) pierwszą owulacje miałam 18 sierpnia( monitoring u ginekologa+ Śluź) okres po porodzie miałam 04 wrześ, 24.09 kolejna owulacja, 10.10 okres, 03.11 owulacja i jak dotąd nie mam okresu to 47 dzień cyklu, testy owulacyjne wychodzą pozytywne, a ciążowe nie" :) czy jest to możliwe, że tak szybko wszystko się poplątało, lekarz przy wizycie w sierpniu powiedział, że jak najbardziej wszystko jest ok i mogę zachodzić w ciążę. Ja chciałam trochę poczekać i chyba nie warto było, ale tak szybko zachodzić w ciąże po porodzie....chciałam poczekać choć 5 miesięcy. wiem, że cuda się zdarzają, tak było z moją pierwszą ciążą(do zapłodnienia doszło około 40dc). proszę podzielcie się ze mną swoimi doświadczeniami, dziekować:)

Gość motyl...
nie ma nikogo z tym problemem?????

Gość mam to samo...................
Ja tez mam PCOS i dwie córeczki. Starsza ma 10, a mlodsza 2lata. Przed drugą ciążą miałam poważne problemy, ale ostatecznie po laparoskopii się udalo. A tak poza tym to od 10 miesięcy, pierwszy raz w życiu miesiączkuję regularnie, co mnie ogromnie cieszy;) Pozdrawiam i życzę Ci powodzenia.

Gość mam to samo...................
Aha a w pierwsza ciążę też zaszłam ok 50dc, więc jak dla mnie wszystko jest możliwe;)

Gość upupupup........
up;)