Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam w domu dwa przecudowne

Macie jakieś problemy z KOTAMI???

Polecane posty

kociaki. Są kochane!! Ale jak nadchodzi wieczór nie da się z nimi wytrzymać:(:(:( Ganiają się , wyją, drapią w drzwi i tak wieczór w wieczór :(:(:(

Gość tutaj ja Jarosław
Alik jest bardzo spokojny

u mnie w domu jest wszystko kupowane "pod koty" tz nie możemy mieć tapety bo drapią ją, nie możemy mieć obrusa bo ściągają go, nie możemy mieć żadnych ozdób światecznych bo tłuczą babki a ostatnio kurczaka na wielkanoc zniszczyły :(

Gość Moj kto jest strasznie namolny
ciagle domaga sie glaskania, ciagle spi, nieustannie wypija mi herbate z kubka i uwielbia slodycze A poza tym jest uroczy

Gość też mam koty
ja mam 2 kociaki, mają po 7 miesięcy, ale to arystokracja - jeden jest cudowny i tylko siedzi przy mnie, a drugi drapie wszystkie drzwi zawsze o 5 rano, czy piątek czy niedziela, kupę ma wszędzie bo jest długowłosy, zostawia kleksy, znęca się nad tym drugim grzecznym, niszczy wszystko i wszystkich:]

ja też mam dwa, ale w sumie nic mi nie zniszczyły, zachowują sie bardzo ładnie, no, może młodsza czasem hałasuje jak sie czyms w stylu fasolki bawi, ganiając po całym mieszkaniu a co do urządzania domu pod koty cóz... jak sie ma zwierzęta, to trzeba sie dopasować do nich, bo natury zwierząt nei zmienisz można, a nawet trzeba, wychowywać, uczyć itd, ale wiadomo, że pies nie będzie zakopywał siusiu w kuwecie, a kot nie będzie sikal pod drzewem, papuga nei oduczy sie skrzeczeć, rybki będą pływać :)

Gość wącham damskie majtki
moim kotem sie ciężko rzuca do celu bo ma krzywy ogon

moja psotka to calutki dzien przespi, ale jak przychodzi wieczor to dopiero jej sie zaczynaja przygody, biega, skacze, uderza o wszystko... normalnie diabeł wcielony hihi ale za to z rana spi z nami i jak sie tylko budzimy to szybciutko leci do nas zeby sie przywitac i poprzytulac, takie to zwierzatko kochane:):):)

Mamy 3 koty. 2 maleńkie,choć dorosłe kotki i wieelkiego kocurka. Są kochane,każde ma swój charakterek,najśmieszniejsze,że najbardziej rozrabia najmniejsza czarnulka,Kyca. Kocham loty!!!

Gość 93fddd
a mojego oddalam bo mi sikal na lozko

Gość Pseudonim@
A moje 2 maja robaki