Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczka świąteczna

Prezent dla dziecka, proszę o pomysły

Polecane posty

Gość gwiazdeczka świąteczna

Mam siostrzenice w wieku 5, 9, 12 lat i siostrzeńców - 9 i 13 lat. Proszę o pomysły na prezenty żeby zamknąć się w 150 zł dla wszystkich. Zabawki są bardzo drogie, nie stać mnie na prezent dla każdego w cenie 100 zł.

Gość moze moze moze
ja dla 5 latka kupilam gre za 20 zl spadajace malpki a dla wiekszych hmm moze jakies kosmetyki dla tej 12 a dla tej 9 moze laptop edukacyjny za 30 zl ?

Gość idz do sklepu
wszystko po 4 zl i napewno tam im cos kupisz nawet w 50 sie zmiescisz jak tylko tyle chcesz wydac na tyle dzieci

Gość do a ja uważam
dla siostrzenicy 5 i 9 lat http://allegro.pl/sliczna-laleczka-z-portfelikiem-dla-dziewczynki-i1327262710.html i http://allegro.pl/fairy-dust-magiczny-pyl-dla-dziewczynki-mikolaj-i1332339657.html dla starszej - jakikolwiek sprzedawca koralikow i sama wybierz jej - rozne (pamietaj zeby bylo duzo kolorowych) paciorki, bigle, zapiecia, szpilki itd, kosmetyki faceci nie wiem

No to masz dosc spory wydatek ;/ ja w ubieglym roku mialam podobny problem z prezentem dla chrzesniaka( obecnie ma 6 lat) i wpadlam na pomysl aby zabraz go do kina. Mikolaj zostawil na bilety :P prezent byl super, przy okazji spedzilismy razem troche czasu i odciazylismy rodzicow hehe maly w tym roku napisal list do mikolaja ze chce do kina ;p

dla 5 latki: - zestaw kucyków Natalia - 30zł - koraliki - juz od 20zł -rzutnik do rysowania 30zł dla 9 latki woda toaletowa hannah montana 19zł kosmetyki ok 20-30zł gra angielskie abc 19zł dla 9 latka lego mikroskop 23zł gra angielskie abc 19zł dla 13 latka green science - zabawka konstrukcyjna 40 zł Europejski biznes gra podobna do monopoly 25zł

takim młodym panią to pewnie jakieś cuda na kiju się marzą. Teraz podobno na topie są takie zestawy do robienia koralików, ozdób, łańcuszków, bransoletek dla dzieci. Albo głowy lalek do stylizacji. Ale to wszystko teraz takie drogie! Sporo tych dzieciaczków do obdarowania masz. Postawiłabym na jakieś gry planszowe, ładna bluzeczka dla tej 12latki albo lalka barbie jak sie jeszcze bawi? bo teraz z tymi dziewczynkami to różnie bywa. Dla chłopaków to pewnie jakieś samochody albo duża paka żołnierzyków?