Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputerrrrrrrrr

kupilam komputer ktory ma juz wgrany system

Polecane posty

Gość komputerrrrrrrrr

operacyjny microsoft home 7. ale do komputera nie jest doloaczona zadna plytka z tym programem. czy nie powinna? skoro nie mam tej plytki to skad wiadomo ze mam legalne oprogramowanie?

Gość iogutdtrsrty
Prawdopodobnie gdzies tam na kompie masz przyklejona naklejke z hologramem. Poza tym na 99% powinnas miec mozliwosc wykonania kopii zapasowej.

Gość komputerrrrrrrrr
jest naklejka windows 7 ale nie jest ona taka swiecaca tylko zwykla. a jak zrobic kopie zapasowa? jestem laikiem w tych komputerowych sprawach

Gość jakis z jukej
powinnas miec oryginalny system zapisany na kompie juz w razie reinstalki wciskasz klawisz chyba F11 i ci sie od poczatku instaluje system nowy

Gość komputerrrrrrrrr
a jak to sprawdzic? bo tak wlasnie sobie mysle jakbym miala jakiegos wirusa i musialabym od nowa wgrac to niby skad jak nie mam plyty?

Gość jakis z jukej
uruchom ponownie komputer i zobacz jakie komunikaty ci sie pojawiaja przed uruchomieniem windowsa jednym z nich moze byc np cos takiego press F11 to restore system

A poczytaj co za oprogramowanie masz zainstalowane to raz a dwa na pewno jest dokumentacja do niego i tam masz napisane co i jak

Gość komputerrrrrrrrr
no windows7 jest wgrana ale jesli chodzi o opisy jakies instrukcje to prawie nic nie ma. tylko instrukcja jak podlaczyc kompa i tyle. no i jest na monitorze ta naklejka windows 7 ale nie jest taka swiecaca tylko zwykla

Gość uuppppppppppppppp
a jak zrobic te kopie zapasowa systemu? np na plytce zeby w razie czego miec z czego wgrac na nowo

Gość uuppppppppppppppppppp
up

Gość zyxell
mam podobny problem. kupiłam kompa z oprogramowaniem, płyty brak, a to jest notebook. teraz nie mogę nic zrobic w ofisie bo nie mam klucza do licencji i co teraz??

na kompie powinna być nalepka z kluczem do licencji systemu ;) bo de facto kupując Windowsa (i wiele innych programów a coraz częściej i gier) ty kupujesz klucz a nie program

Gość zyxell
próbowałam wpisywać to co jest na tych nalepkach i nic to nie dało:o chodzi mi dokładnie o worda i excela

Gość xcxxc
Bo tego Worda i Excela to masz pewnie w wersji Trial.

Gość ściągnij
sobie open office'a jest za darmo, a miałaś wersję próbną microsoft office

office nie "dodają" do komputerów. pewnie miałaś wersję trial. ściągnij open office

Gość zyxell
dziękuje:)

Gość dfsseeeefff
a nie dostalas czasem plytki na ktorej jest napisane RESTORE DISC albo cos takiego? czesto jest dawana zamiast plyty windows... oprocz tego czasto w laptopach jest zrobiona partycja do odzyskiwania systemu, wtedy nie dostajesz zadnej plytki tylko odzyskujesz z dysku tak jak juz wczesniej koledzy napisali... http://infobot.pl/r.php?id=1Sns