Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za durna rodzina

Jak można tak "kraść" ?

Polecane posty

Gość co za durna rodzina

Witajcie Jezu jaką mam głupią ciotkę i głupiego wujka szok! Zawsze uważałam ich za "najlepszych" do tego roku... Mieszkamy z rodzicami na wsi ciotka z wujkiem dalej 0.5 km. A zaraz za płotem maja swoją działkę na której są właściwie codziennie. A problem mam w tym że przychodzą do nas po wszystko dosłownie po wszystko a co lepsze nie wszystko oddają ;/ Wujek już wszystko prawie wyciągną. Kiedyś było mnóstwo kluczy a teraz ? na dworze nie ma żadnego. Tylko w domu w kuchni schowane z 5 co ostatnio tata kupił. z młotkami to samo było tego dużo do wyboru do koloru a teraz ? jeden schowany pod zlewem. i może jeden by sie znalazł na dworze w co bardzo wątpię. z siekierą to samo było 3 a teraz co ? mama wczoraj musiała iść i pożyczać od sąsiadów bo u nas nie ma ! jak mam powiedziała o tych siekierach ciotce to stwierdziła że brali tylko jedną (wcale to nie prawda bo widziałam je u nich) i przyniosła dzisiaj tą najstarszą która jest do dooopy za przeproszeniem. i jest tak ze wszystkim... Ciotka znowu łazi sobie po domu jak po swoim! ;/ Nawet na strych... To że się tu wychowała nie znaczy to wcale że może czuć się tu jak u siebie w końcu dom został przepisany na mojego ojca. A ona ma swój dom w którym nikt jej po strychu nie chodzi ani nie grzebie po szafkach. Musiałam się gdzieś wygadać ale to jeszcze nie wszystko ;/ zajrzę potem

Gość trociniarka
Na każdym narzędziu wypalajcie swoje nazwisko, będzie łatwiej zidfentyfikować. niektórzy sa takimi dziadami

Gość co za durna rodzina
ale najlepsze jest to że oni mają na to wszystko pieniądze ale latwiej im przyść do nas

Gość jjeezu
masakryczna rodzinka Współczując

Gość kataryyynkaaa
współczuję todzinki