Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego mi to zrobiłeś

dlaczego mi to zdrobił? zdrada

Polecane posty

poproś o jego tel... usiądz sobie spokojnie... i napisz coś do niej niby od niego... np. właśnie się wyprowadzam, wyrzuciła mnie z domu.. obojętnie co by nawiązać konwersacje.. i wychwycić temat... a wtedy będzie wszystko jasne... hi hi najważniejsze byś zrobiła coś... co pomoże ci poczuć satysfakcję...

Gość sdkfsdksdfjsdfnlsf
a co pisze w tych smsach? pewnie mąż za granicą, kasiorę przesyła,a jej się szaleństw zachciało

raz prosi, raz lamentuje, ogólnie to się boi i jest w dołku chyba, poza tym wydzwania, oczywiście nie odbieram. Prosi żebym nie rozwalała jej małżeństwa, że to niewinne żarty hahahaha

Gość sdkfsdksdfjsdfnlsf
wiesz co? myślę,że całkiem niezły pomysł ma andzia673- nie chcesz tak zrobić?

Gość dobrze robisz...
andzia...ma racje wez jego tel i pisz tak jakby on to robil,wtedy tez ostatecznie bedziesz wiedziala co bylo grane...zrob totalna podpuche.pociagnij temat,to dziala...ja w tak prosty sposob podeszlam mlodszego brata mojego faceta,przez facebooka na lewym koncie i lewych fotkach podbilam do niego,on malolat napalony od slowa do slowa,opowiedzial mi jak obcej laluni jak to jego brat krecil waly swojej babie ,a on go kryl....powiem tyle pomyslem i podstepem mozna zdobyc kazda informacje...tylko po co zyc w zwiazku w ktorym trzeba takie rzeczy robic???

a wiecie co? Co mi szkodzi mogę tak zrobić:) Czekam właśnie na niego. Ciekawe o której będzie.

a więc tak zrób.. tylko si nie poddawaj...i za bardzo na nią nie naciskaj bo się skapuję... a następnie daj znać jak to wszystko wyszło... mam nadzieję że dowiesz się prawdy i choćby ona była wstrętna...ale zawsze to prawda...:) powodzenia... i nie daj się kochana... trzymamy tutaj wszyscy kciuki...

Dzięki Wam bardzo za otuchę. Dam znać. Powinien być za chwilę

Gość sdkfsdksdfjsdfnlsf
powodzenia, trzymaj się:)

Gość *********drogocenna***********
widac jest nas wiecej a szkoda bo to naprawde paskudne uczucie. postanowilam ze jesli taka sytuacja znow sie powtorzy to koniec naprawde koniec. na 10000%on o tym wie i zobzczymy jak to wykorzysta

Gość Oczywiście, że się umawiali...
Dla mnie to oczywiste.. Żartować w ten sposób można tylko z bardzo dobrymi znajomymi. Gdyby to była bardzo dobra koleżanka, to autorka by ją znała. Skoro autorka pierwszy raz dowiaduje się o niejakiej Kasi, znaczy się że to nie żarty. Z nowo poznanymi w ten sposób nie sposób żartować, pomijam, że nie wymienia się takiej liczby sms-ów.

mam wielu znajomych i z żadnym z nich nie potrafiłabym sobie w taki sposwób żatrować... co to za żatry...moim zdaniem to ściema i to tak tandetna...że niedobrze mi się robi... ciekawe czy już ukochany pojawił się... ja to chyba powiesiłabym go za jaja...hi hi:)

nie ma go pewnie pojechał do niej o 17:00 zawsze przyjezdza

andzia673 - to fakt. Jeden kolega przy swojej żonie tak żartuje, a gdy jej nie ma chce naprawdę.. :O Więc tak, czy inaczej to zawsze ma jakieś podstawy. :O

Pewnie pojechał do niej. Mają dużo do zrobienia, bo oprócz numerku, muszą obmyśleć wersję wspólną. :O

Gość pojechał do niej albo po nią
i razem będa Ci tkliwą bajeczkę sprzedawać. Ciekawe, czy będą się seksic PRZED czy PO przyjeździe do Ciebie.

wiesz jesli nie wróci to masz jak w banku... że cię zdradzał.. przykro mi ale taka jest prawda...

czy to nie jest wstrętne...? być z kimś i tak podle dawać nadzieje tej osobie że się ją kocha a poza plecami... wyrywać tanie laski... ciekawe jak ją poznał... bo raczej z nieba mu nie spadła,,,

pewnie się naradzają co zrobić...

spadam przyjechał, jest auto pod blokiem

Gość pojechał do niej albo po nią
parę lat temu mój facet wdał sie w bliższą znajomość z jedną panienką. Ponieważ panienka była w stałym związku jak zaczęłam robić "rozpierduchę" przyjechała do mnie i zaczęła się tłumaczyć. Robiła piękne oczy, buzię niewiniatka i nawet bym jej uwierzyła, gdyby nie to, ze miałam dowody na to, że kłamie. A szła w zaparte.

Gość Arashina
Nie wybaczaj bo za 10 lat będzie gorzej. Będą dzieci Ty będziesz starsza a jego charakter sie nie zmieni. Nie zostawaj przy nim też ze starchu że będziesz sama- w końcu będzie ktoś inny i napewno lepszy od takiego h...

No współczuję i jednocześnie szacunek ze Milczysz. Tak rób. Najgorszym uczuciem jest bezsilność i niepewność. Trzymaj ich tak . Z tego co sie domyslam przyjdzie wersja teraz: jestes głupia, przez żarty niszczysz wszystko. Uważaj wiec bo bedzie chcial wzbudzic niepewność w tobie i poczucie winy . Powodzenia i wytrwałości

Gość essmeltea456
oj cos mi sie zdaje, ze jej maz wcale nie jest za granica;D pewnie dziolcha sie cyka ze przyjedziesz wiec kreci co by Cie od tego pomyslu odiwezc ;D uch, ja to mam taki charakter, zebym jej taki mlyn zrobila ze jej wlasny maz zrzygalby sie na nia. Miala by za swoje! Trzym sie Mala i nie daj w kasze dmuchac frajerowi!

Gość GUMINNININ
nie wybaczaj, wiem co mowie ja wybaczylam ale nigdy nie zapomne, nie che mi sie wracac dodomu patzrec na niego,rozmawiac z nim ,za kazdym razem mu to wypominam to szambo nie zycie,powiedzilam mu ze odejde bo dluzej tak nie potrafie , nie moge! nie moze sie do mnei zblizyc a juz nawet nie wspominam o czyms wiecej, spi na kanapie , nienawidze go Autorko odejdz od niego ,tak nie da sie zyc nie da

Gość a jjaaaa
Dziewczyno powiadom o tym jej męża , to będzie jedyna słuszna nauczka dla niewiernych ... I nie słuchajze to tylko Twój facet jest kutasem , fakt jest Ale tamta to szmata i niech ma nauczkę ,, właśnie przez to że odpuszcza się tym ladacznico one dalej robią co swoje nie Twój to następny ... Nawet się nie zastanawiaj i nie mięknij ,, ona prosi a niech sobie prosi mogla wczesniej pomyslec o konsekwencjach wlasnego zachowania..

Gość śmieszny frajerzyna
przecież nawet slepy domyśliłby się,że facet juz jest po seksie i kręci go mężatka. Nawet gdyby zarty- na wszystko jest umiar i są granice! ktorych porządny facet nie ma prawa przekroczyć. JA DAJE 100% ZE PIEPRZYŁ JĄ ILE WLEZIE. za bardzo się boją.ja bym pojechała do niej do domu i pokazala jej męzowi te smsy. O jedną szmatę mniej.

Gość a jjaaaa
fbdebffrb -- jak czytam dco piszesz to mnie krew zalewa ,, a może też masz coś na sumieniu i tak obstajesz przy tym aby nie informować męża ?