Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość utyhft

zaginione pieniądze!

Polecane posty

Gość utyhft

Witam, Chciałam podzielić się swoja historią, która przydarzyła mi się całkiem niedawno. Mam konto w banku Millenium. Pewnego dnia wpłaciłam pieniądze na konto, które jak się okazało tam nie trafiły. Po stwierdzeniu tego faktu udałam się natychmiast do placówki, gdzie wpłacałam pieniądze. Pani kierowniczka powiedziała tylko, że trzeba napisać podanie o złożenie reklamacji i czekać. Wcale ja nie obchodziło, że nie mam za co zrobić zakupów i zostałam dosłownie mówiąc z pustym portfelem!!! Pytam, jakim prawem moje pieniądze nie są bezpieczne na koncie w banku. Może jednak lepiej trzymać je w domu pod poduszką.... Jestem studentką wiec jak łatwo się domyśleć liczy się dla mnie każdy grosz, a dzięki bankowi nawet nie mam do nich dostępu. Wszyscy dobrze wiemy, że za każdy dzień zwłoki np: przy spłacie kredytu itp Oni licza sobie odsetki, a gdy ja grzecznie poprosiłam o przyspieszenie tej procedury i oddanie mi moich pieniędzy od razu z powodów wiadomych jakoś się nikt specjalnie nie przejął..... Bank powinien byc odpowiedzialna instytucją i odpowiadać i ponosic konsekwencje swoich błędów.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować