Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamannnaanna

Mam 13 lat i jestem w ciąży !!

Polecane posty

dziecko rodzi dziecko - no kurwa jest sie z czego cieszyc :O

Osiemnastolatka to juz nie takie dziecko. Znam kilka osób w tym wieku, które myśla bardziej racjonalnie od moich kolegów rówieśników :D

Gość matacz ,,,...
A KOGO OBCHODZI TO CO TY UWAZASZ JAK NA DODATEK UWAZASZ BŁEDNIE ? tragedi nie ma , kto beknie za sex z nieletnią i tyle ....

Gość ciepła kluuska
Boze ,ale wy jestescie tępi ! jakis gnojek zrobil sobie jaja ,a ci sie podniecaja zmyslona historyjka :D

Gość matacz ,,,...
zmyslona czy tez nie nie ma znaczenie , kazda prowokacja moze byc prawdziwa , a kazda niby prawda wymyslona , tym sposobem na zaden temat nie mozna by było pisać -

Jestem Happy - i tak spokojnie sobie o tym mówisz....? teraz tak... kiedyś nie. Miałam depresję w ciązy. Rodzicom o wszystkim powiedziałam w 7mym m-cu :/ Nie było mi łatwo. Rodzice bardzo mnie wspierali. Dwóch moich przyjaciół także. Pomagali we wszystkim, chodziłam na terapie do świetnej psycholog. Odwaliłam kawał dobrej roboty żeby w przeciągu 2 m-cy z załamanej dziewczyny żyjacej tylko tym co jej się przytrafiło stać się dobrą matką. Jak dziecko miało 4 m-ce jeden z wymienionych wyżej przyjacioł został moim męzem :) Bardzo o nas dba, jest lepszym ojcem niż nie jeden biologiczny ;) W tej chwili NASZA córka ma 4,5 roku. Jest cudownym dzieckiem i nagrodą za to wszytko co w tak młodym wieku musiałam przeżyć. Cieszę się, że jej niu usunęłam :) buaahhahah2 padłam i leże 13 lat i dziecko, 18 lat i dziecko O MY GOOOOOOOOOOOOODDDDDDD - w ieku 18 lat to ja jeszcze sie lalkami Barbi bawiłam ale wiecie co wam powiem? nad wami najlepiej jak by sie nikt nie litował, ja tam płakac nie bede nawet mi was zal nie jest, kazdy jakie chce miec zycie takie ma - ja nie moge dziecko w wieku 18 lat to jakis dramat. I jaki byt zapewnisz temu dziecku idiotko? Na łasce u innych ludzi musisz z nim być - taka jest prawda. wstyd wstyd jak cholera Dla mnie to nie ejst wstyd. Chodzę z podniesioną głową... Gdybym usunęła miałabym się czego wstydzić. Staram się być jak najlepszą matką. I nie jestem idiotką. Skończyłam szkołę, teraz studiuję, a jaki byt zapewnię? Bardzo dobry :) Dajemy sobie świetnie radę. Uważam, ze bardzo dorosłam przez te 5 lat... Nie potrzebujemy żadnej pomocy :) Jedyne co, to rodzice nam pralke kupili i odkurzacz jak poszliśmy na swoje. Staramy się dobrze gospodarować pieniędzmi, rok temu kupiliśmy samochód, dziecko ma wszystko czego potrzebuje nie tylko materialnie ale i emocjonalnie. Tworzymy bardzo szczęśliwą rodzinę :) Śmieszy mnie to, co niektórzy tu wypisują o mnie nie znając mojej sytuacji :D I założę się, że jestem szczęsliwszym człowiekiem od niejednej osoby, które tutaj na mnie naskoczyły ;)

Gość Katjuszka3223
kup arthrotec-to taki srodek na bol stawow, najlepiej popros jakiegos kolege zeby ci kupil bo kobietom czy dziewczynkom niechetnie go sprzedaja i juz ci pisze dlaczego:)a dlatego ze on moze ci pomoc uratowac swoja mlodosc i zycie! bierzesz pod jezyk 3tabletki, ssiesz je. za jakis czas kolejne 3 i potem kolejne 3 i za jakis czas kolejna dawke(czyli lacznie masz wziasc 12). pozbedziesz sie problemu, gwarantuje ci to. ale musi ktos byc przy tobie lub musisz byc niedaleko jakiegos szpitala, przychodni itp poniewaz poronienie czasem moze przerodzic sie w powazny krwotok i ktos musi ci udzielic pomocy medycznej

Katjuszka szkoda, że Twoja matka tego nie zrobił :/ nie doradzałabys wtedy takich durnot :/

Gość katjuszaa maa racje
dobrze gada. Nawet jesli to nie prowo to dziecko w tym wieku to katastrofa. Rysa w zyciorysie gorsza niz wiezienie . Koniec mlodosc4 i planow na zycie.

13 lat.... Nawet, jeśli to prowo, to takie sytuacje rzeczywiście się zdarzają i to jest przerażające :o Czasem zastanawiam się, z czego to wynika? Z nieuświadomienia? Niedopilnowania? Masakra.... :o

wiesz nie martw się mam kuzynkę która zaszła w ciąże mając lat 14... strasznie się bała że rodzice ją z chaty wyrzucą,, że co teraz ze szkołą... i tak dalej... ale zamiast dusić to w sobie porozmawiaj z najbliższą ci osobą i nie mówię tutaj o koleżance z podwórka...ale np. z mamą... na początku będzie ciężko... ale wszystko się ułoży zobaczysz... najważniejsze byś pamiętała że choćby nie wiem co się stało to już nigdy nie będziesz sama... :) a to jest powód do radości...

Gość OLA 13
Przez dyskotekę ?? O to dobrze, bo my to tylko w 'słoneczko' w szkole, ale to chyba bezpieczne, no nie ????

:D okej ^^ ale uprzedzam, że to samobójstwo xD A tak poważnie... to miło jak ktoś chce dyskutować na poziomie ;)

Gość Jestem Happy;)
Nie pamiętam czy był przystojny bo byłam pijana:)

ten wyżej to podszyw ^^ zawsz pisze na czarnym opierdziane gacie... wracał z treningu, ubrana w dresy, włosy potargane więc nawet nie można powiedzieć, ze ich sprowokowałam:/ Było ich 3 w tym jeden stał na czatach...

Gość anonimmmm
Provo na 100 % ale w takiej sytuacji można się postarać o legalną aborcje bo ciąża pochodzi z czyny zabronionego - współżycia z dzieckiem poniżej 15 roku życia, nie ważne czy dobrowolnego czy nie vide 14-letnia Agata z Lublina