Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamannnaanna

Mam 13 lat i jestem w ciąży !!

Polecane posty

opierdzine gacie nie byli przystojni :/ wręcz przeciwnie... córce nie powiem, większość osób myśli, że to dziecko męża poza rodziną. Przeprowadziliśmy sie teraz do innego miasta także o to się nie boję, ze ktoś wygada.

Gość Chłopak z rogami
a poszli siedzieć czy nie? riczard cie już pytał?

Chłopak z rogami... nie. Rodzice chcieli mi zaoszczędzić nerwów. Poza tym musiałam zająć się ciążą i naprawieniem swojego zdrowia psychicznego a nie to dodatkowo rozgrzebywac. Z resztą... nie o mnie chodzi w tym wątku ^^ Ja naprawiłam już swoje życie i nie mam z tym wielkiego problemu. Wiadomo, że pewne rzeczy wracają ale da się z tym żyć mając wsparcie męża i cudną córeczkę :)

Gość asdsDFs
nie wyrzuci, powiedz, musisz bo i tak sie dowiedza i bedzie gorzej, powiedz mamie, serio, pokrzyczy ale bedzie myslaal, co robic

gacie wiesz co masz tupet.Jesteś kobietą? Chyba nie bo normalna kobieta nie wpadła by na pomysł zadawania takich pytań zgwałconej dziewczynie. Jebnij sie idioto;]

Gość Eleeene
Jestem Happy:)-ode mne tez przyjmij wyrazy szacunku i uznania. Jestes wielka kobiet

Gość Eleeene
Wielka Kobieta 🌻

witam!!! Mam do sprzedania ARTHROTEC 50mg 14 tabletek za 150zł (środek do aborcji farmakologicznej do 9-tego tyg którą przeprowadza się w domu) i ESCAPELLA TEŻ ZA 150 ZŁ(jeśli zażyjesz do 72 godzin po stosunku to zapobiega ciąży) dostępne są przy odbiorze osobistym codziennie w Warszawie lub za pośrednictwem poczty, przesyłka pobraniowa- płatne przy odbiorze z możliwością sprawdzenia zawartości przed zapłatą więc wiesz co kupujesz lub kurierem dostawa w ciągu 24h też płatne przy odbiorze, zainteresowane osoby proszę o tel 883 488 826 !! PS. Jeśli nie chcesz aby ktokolwiek wiedział o przesyłce to istnieje możliwość wysłania E-PRZESYŁKI którą odbierasz tylko na dowolnej wybranej przez ciebie poczcie a o tym że jest do odbioru jesteś informowana SMS Jestem jednym z niewielu który nie oszukuje i nie wysyła tabletek przeciwbólowych tylko oryginalnie zapakowany ARTHROTEC

Arthrotecem moja koleżanka kilka lat temu usunęłą ciąże. Jak to ona określiła "wyleciało z niej wszytsko".