Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy facet mi zasadnie pojechał

Czy facet mi zasadnie pojechał jak odwołałam wyjazd ?

Polecane posty

Gość kikkkikkki
ja pierdole.. czy ty siebie czytasz?? to nie byl weekendowy wyjazd tylko na 2 tyg.. wiec musial zapewne wolne wziac w pracy a teraz co? przepadnie mu przez taka bezmozgowa panienke jak ty?? zacznij myslec bo inaczej ciezko to widze..i jeszcze oburzona ze sie wnerwil.. gdybym byla na jego miejscu zjechalabym cie jak lysa kobyle.. i tak baardzo delikatnie cie potraktowal.. ode mnie uslyszalalbys ostrzejsze slowa.. zgadzam sie z wypowiedziami powyzej.. jestes beznadziejna po prostu..pieprzona ksiezniczka od siedmiu bolesci.. mam nadzieje ze koles po tej akcji calkowicie cie oleje i nie odezwie wiecej.. ja bym tak zrobila.. co za panna... zal.pl

Gość cipaaaa
NieLubieNiedziel - kocham Cie.. super podejscie;)

Gość czy facet mi zasadnie pojechał
kikkkikkki ja pie**ole.. czy ty siebie czytasz?? to nie byl weekendowy wyjazd tylko na 2 tyg.. wiec musial zapewne wolne wziac w pracy a teraz co? przepadnie mu przez taka bezmozgowa panienke jak ty?? Wziął urlop w pracy, ale to nie moja wina, że takie sprawy wyszły mi. Poza tym to tylko urlop. Są ważniejsze sprawy. Poza tym nie byłam pewna czy w sumie to dobry pomysł z nim jechać.

Gość za miesiac
pojedzie z twoja kolezanka, a tobie pojedzie ale slinka po brodzie trzym sie autorko:)