Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serial killer

moda, bardzo koszmarnie będzie to wyglądać?

Polecane posty

Gość serial killer

mam skórzane kozaki w kolorze ciemnego brązu i poza rękawiczkami nie dorobiłam się niczego w tym samym kolorze :P czy zestawienie tych butów, rękawiczek w identycznym kolorze, czarnego płaszcza i granatowej lub szarej torby to morderstwo dokonane na modzie? poradźcie mi, bo jakaś czepliwa i niezdecydowana jestem, nie wiem co zarzucić, żeby było dobrze :o

Gość serial killer
no rzućcie jakimś "wypierdalaj w podskokach" chociaż, żeby był jakiś odzew :D

teraz takie czasy ze raz moda na wszystko pod kolor a raz na wszystko od czapy. jesli poza kolorami wszystko do siebie pauje to nie masz sie nad czym zastanawiać

Gość gggata
sraj na to i chodz w czym chcesz ;p ja tam mam torbe zebre ktora mi nie pasuje do niczego ;p

Gość ja kiedyś miałam manie
łaczenia brązów z brązami , beżami a teraz mam to wyjebane w kosmos i łącze kolory tak jak mi pasuje , mam w dupie że jakieś znawczynie mody uznają to za modową wpadkę

Gość serial killer
dzięki za odpowiedzi ;) ja właśnie przez całe życie łączyłam kolory tak jak to pasuje mnie, a nie wszystkim, ale ostatnio koleżanka niezbyt pochlebnie skomentowała element mojego stroju i tak się przejęłam, że już planuję zakup torby pod kolor :D

Gość popka12
teraz nie trzeba mieć wszystkiego pod kolor, ja uwielbiam łazić w kolorowych ciuchach, typu czerwony oczojebny płaszcz a la poncho, do tego żółta sukienka,szara chustka, brązowe buty, brazowa torebka i jest pozytywnie :D

Gość no niezbyt
ciekawie bedzie to wygladalo :/

Gość serial killer
co dokładnie niezbyt ciekawie będzie wyglądało? buty z torbą, płaszcz z butami i torbą, czy w ogóle wszystko ni w dupę, ni w oko? :D

Gość serial killer
ewentualnie mogę torbę zamienić na czarną. kombinuję jak koń pod górę, ale muszę założyć te buty, a chciałabym jakoś ludzko wyglądać, żeby nie narazić się na następne komentarze babki, dla której jedyne zestawienie kolorystyczne godne noszenia to czerń z bielą :P

Gość teraz nie mam mody
monochromatycznej czyli złożonej zestawiania max 2 kolorów 9to obowiązuje tylko przy bardzo klasycznym ubiorze i w wersjach oficjalnych do pracy) jesteś młoda i wszystko tobie pasuje. Możesz mieć np. czarny płaszcz brązowe kozaki i zajebiśie modrakowy lub żółty szal i takie same rajstopy albo np. rajstopy i kozaki brązowe ten sam odcień + reszta jak masz albo rajstopy/spodnie/spódnica pod kolor torby

Gość teraz nie mam mody
tej babce co łączy najchętniej biel z czernią powiedz, że ma bardzo konserwatywne poglądy i nie zna się na modzie. Jeśli masz czarną torbę to czerń z brązem od kilku lat można spokojnie łączyć do tego by nie być smutną wybierz np. czapkę lub szal i rekawiczki w jakimś kontrastowym kolorze ale pasującej do palety brązu jak buty bo nie wiem czy masz ciepły czy zimny odcień. Do zimnego wybieraj zimne kolory do ciepłego ciepłe. No i oczywiście jaki masz kolor włosów oczu i karnację?

Gość teraz nie mam mody
wiecie jak ja dzisiaj byłam kolorystycznie zestawiona? fiolet +brąz + blue jeans :)

Gość serial killer
teraz nie mam mody, dzięki serdeczne, tego potrzebowałam ;) co do moich włosów, karnacji i oczu - włosy brąz, oczy brąz, karnacja jasna (powiedziałabym nawet, że trupio blada), czyli jednym słowem nic szczególnego :D

Gość teraz nie mam mody
w takim razie modrakowy może być dla ciebie jeszcze bardziej ochładzający, nie chciałam napisać trupi :D spróbuj w sklepie porównać w jakim kolorze będzie ci do twarzy. Może np. koralowa czerwień albo czerwień wpadająca w pomarańcz? Pasuje i do brązu i do czarnego:)