Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xbrox

Od kiedy zaczyna się związek dwojga ludzi?

Polecane posty

Gość xbrox

W którym momencie zaczyna się związek dwojga ludzi?? Czy wystarczy, że dwoje ludzi(nie mówię o np. przyjaciółkach) dobrze sie ze sobą czuje, spędza razem wiele czasu, i oboje czują, że są dla siebie ważni, mogą się całować(ale nie muszą- po prostu chodzi o takie gesty, które wiele mówią), czy jednak waszym zdaniem związek zaczyna się wtedy kiedy już padnie to sformułowanie \\\"jesteśmy parą\\\'\', albo kiedy jedno poprosi drugie o tzw \\\"chodzenie\\\" i to drugie się zgodzi?? Mowa o osobach w wieku od 20lat wzywż

Gość .......Zakochany facet
mam za sobą 2 poważne związki i w żadnym nie padły słowa o chodzeni czy bycie razem. Związki wyszły tak same z siebie. Najpierw randki, później trzymanie się za rączki, całowanie, sex... To się samemu wie czy to już związek czy koleżeństwo.

Gość Ja chce randke z edkiem
ciekawy temat:)

Gość rumburaczyca
mi też sie wydaje że związek jest wtedy gdy dwoje ludzi jasno się zdeklaruje że chcą być razem

Gość Zwiazek zaczyna sie od seksu
jesli pozwolisz dziewczynie nazywac zwiazkiem z toba , ze pol roku walisz konia i nic to ona ci sie kaze ozenic i wtedy przegrales zycie. wyjasniajcie to od razu jesli nie chcecie dac sie zaciagnac do slubu i nie miec zadnych doswiadczen.

Gość wtedy kiedy jest cos wiecej
niz kolezenstwo seks nie jest poczatkiem zwiazku, czy jestes z kazda prostytutka w zwiazku albo po jednorazowym numerku:o? ?

Gość Ennean
mi też sie wydaje że związek jest wtedy gdy dwoje ludzi jasno się zdeklaruje że chcą być razem Ja tez tak sadze. No i wlasnie... sypiam z facetem od 2 lat, nic sobie nie obiecywalismy. Zwiazek czy nie? :D