Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamika

Pytanie głównie do facetów, najlepiej koło 30 dotyczące relacji damsko - męskich

Polecane posty

Od pewnege czasu kręcę z pewnym facetem, jest to bardzo dziwna relacja (ale nieważne). W miniony weekend dzwonił do mnie dość późno wieczorem, żebym do niego przyszła, ale ze względu na porę powiedziałam nie. Zależy mi na nim i chciałabym się z nim spotkać w ten weekend, tym bardziej, że będę w domu (bo obecnie mieszkam poza miastem rodzinnym) mogę do niego napisać, co napisać? Pytam mężczyzn ze względu na to, że oni znają się najlepiej ;) Z góry dziękuję za radę ;)

Gość mienia zawod
mam ci podyktowac sms-a? troche mnie to smieszy... :)

Gość I co mamy Ci napisać.
:O

Gość ehh kobiety sa dziwne
jesli chcesz stworzyc z tymfacetem zwiazke to on ma za toba latac powiedzialas nie bo pozna pora powinien proponowac spotkanie w innym dogodniejszym terminie jak chcesz byc panna do zabawy albo do lozka to jasne proponuj ty a jak chcesz byc traktowana powaznie to niech siefacet stara a ty nie rob nic

Gość bobo bobo
piszę do ciebie powoli bo wiem , że czytasz powoli , tego wieczora nie mogłam przyjść do ciebie bo akurat byłam bardzo śpiaca po stosunku. teraz jestem wypoczęta i czekam na ciebie

Gość dzifny
moglabys sprobowac... "zalezy mi na tobie, chcialabym sie spotkac w weekend" ale to oczywiscie nie przejdzie z kobieta :D 🖐️

Gość mienia zawod
>jak chcesz byc traktowana powaznie to niech siefacet stara a ty >nie rob nic tamto bylo smieszne ale i to jest smieszne... :)

ja pytam, czy jest sens pisać, i czy wprost napisać, bo faceci róznie podchodzą do takich rzeczy..

ale powedzmy ja dałam mu kosza, to teraz ja powinnam wyjść z inicjatywą??

Gość mienia zawod
to napisz mu sytuacyjnego semsa... "slchaj bylam w akradii i zobaczylam zawaliste zaslony... jaki masz kolor scian moze beda ci pasowac do nowego mieszknia...?" i od slowa do slowa wyladujesz w lozku... tylko sie zastanow czy chcesz z nim byc czy nie, bo najgorsze sa cieple kluchy,... ;)

Gość mienia zawod
no spoko... to napisz mu ze sie w nim zabujalas... jak facet nie czuje tego samego to masz 100% pewnosci ze bedzie duzy krok w tyl z jego strony... :)

Gość a co to za problem, napisz
nie słuchaj poyebów którzy uważają że jak ty napiszesz to znaczy że złamiesz jakieś popierrdolone tabu kulturowe i że to facet ma sie odezwać pierwszy kaman kobieto, do dzieła :classic_cool:

ja tez uważam, ze powinnam napisać po prostu jestem w domu, spotkamy się? bo nie mam jakiś dziwnych poglądów, że to facet ma się odezwać pierwszy czy coś w tym stylu

Gość rozwódkaaa
śmieszne takie gierki :-D A może mu napisz, "Spotkajmy się w niedzielę?"

Gość miiiksa
hehe no to chcialas rad facetow.. widzisz jak oni radza mądrze:P:P gorzej niz baby:P

Gość mienia zawod
i to jest wlasnie glupie ze strony laski ktora tak jakby 2 razy dala facetowi kosza... nie wiem jakbym zareagowal na cos takiego... ;) co innego gdybysmy chwile rozmawiali i wtedy by zaproponowala "to moze sie spotkamy w niedziele"... tak pierwszy strzal na pierwszy sms... e... ale kazdy ma jakis poglad...

Gość 30latek.
Przecież to jest forum kobiece same wyganiałyście z tego forum facetów a teraz prosicie o pomoc.

Gość kozaku
napisz że masz ochote z nim się zabawic... niech mu wyobraźnia zadziała... a potem juz z górki...

Gość ALE WY MACIE MYSLENIE
takie to ja mialam w wieku nastu lat ze niby dzisiaj swiatjest inny i kobieta moze przejac inicjatywe napisac itd czy chociaz pokazac ze jej bardziej zalez dluuugo bylam zabawka inne dziewczyny brzydsze mniej inteligentne znajdowaly facetow do stalych zwiazkow dlatego ze ani jednego kroku nie wykonywalywstronefaceta uwazalam ze to glupie taka hipokryzja jakies chore gierki ale jak tylko zaczelam postepowactak jak one i nie pokazywalam ze mi zalezy dopoki facet glowy nie stracil to odrazu wszyscyfaceci ktorzy byli zainteresowani mna chcieli czegos powaznego i latali za mna dzisiaj jestem mezatka i tez dlatego ze pozwalalam sie zdobywac i nie bylo zadnej inicjatywyz mojej strony dopiero jak widzialam ze facet naprawde bardzo mnie kocha ujawnilam sie ze sowimi uczuciami myslami zainteresowaniem itd

Gość mienia zawod
>dopiero jak widzialam ze facet naprawde bardzo mnie kocha >ujawnilam sie ze sowimi uczuciami myslami zainteresowaniem itd wlasnie to samo chcialem przekazac... :D

Gość rozwódkaaa
powiedz, że potrzebujesz jego pomocy, zgubiłaś majtki, niech ci pomoże poszukać

ale ja nie chcę mu miłości wyznwać, chciał się spotkać, ja nie mogłam, to może teraz ja zapropnuję? bo nie mieszkam w tym mieście co on, tylko przyjeżdżam co jakiś czas do rodziców

ale szkoda, ze brak na forum pomocnych mężczyzn, którzy odpowiedzieliby ze swojego pkt widzenia

Gość joshua 32 zakochany
" jesli dalej masz ochote na spotkanie to bedzie mi milo spedzic z Toba czas...lody i kawa w niedziele:)?

to nei ten typ faceta, na ktorym taka wiadomosc zrobilaby wrazenie