Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewyrabiajaca

HP czy CANON?????????

Polecane posty

Nie mogę się zdecydować. Lepiej kupić drukarkę Canon za 99 zł czy urządzenie wielofunkcyjne HP za 149 zł? Uwzględniając też późniejsze zamienniki tuszu i ich ceny...

Gość dfcb xd
kiedys do canona zamiennikiw cyhodzily taniej, teraz jest to pi razyu drzwi tak samo

kupiłam niedawno hp i jest ok zamienniki na allegro bez problemu można kupić za małe pieniądze

Ja bym wybrała urządzenie wielofunkcyjne HP :) Sama mam już takie, właśnie HP od 4 lat, a może nawet i od pięciu. Już nie pamiętam. Sprawuje się bez zarzutu. Tyle, że ja zawsze kupuję oryginalne tusze. Mi bardzo się przydaje ta wielofunkcyjność, bo często skanuję różne dokumenty :)

Kurcze, bo wlasnie w Biedronce jest teraz HP za 149 zł i nie wiem czy kupowac. A pisze w tym roku prace licencjacka wiec xero, skaner i drukarka by sie bardzo przydaly...

j mam mieszane odczucia do wielofunkcyjnych HP. Raz że małe zasobniki a dwa ubogie sterowniki. Skaner też beznadziejny. Tusze stosunkowo drogie pod tym względem lepiej wypadają Epsony czy Canony. Pomyśł że takie dobre a sprzedają w biedronkach to samo za siebie mówi. Kiedyś kolega kupił drukarkę HP za coś koło 100zł szybko się jej pozbył.

jeszcze cyrki z tymi regenerowanymi zasobnikami może wylać. Orginały są dość drogie. W przypadku Canona masz do wyboru pełno nie orginalnych zasobników ale nowych nic nie regenerowane. Ważne też żeby każdy kolor był oddzielnie ponieważ rzadko kiedy zużywasz wszystkie 3 kolory jednocześnie.