Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki barcelona

Jaki prezent na gwiazdkę dla 28letniego faceta do 350 zł ?? help help

Polecane posty

Gość wiki barcelona

To mój chłopak, ma wszystko i stać go na wszystko :O Dlatego masakra z tymi prezentami :( Albo- co Wy dajecie/ dawałyście swoim facetom pod choinkę? Wiem, że to zależy od zainteresowań itd. ale nie będę tu tego pisała.. Albo dobra: podróżnik, zapalony nurek i snowboardowiec. Nie wiem czy to coś zmieni. Pomóżmy sobie nawzajem, myślę, że wiele kobiet ma tego typu problem chwilę przed gwiazdką :) Wpisujmy propozycje :)

Gość wiki barcelona
mojego ex faceta znałam na wylot i prezenty zawsze były trafione (choć przynzaję, że nie jakieś super oryginalne), np.: -zapalniczka zippo z grawerem z regat o puchar ameryki (był żeglarzem) - replikę jego wymarzonego samochodu - taką maleńką książeczkę (4cm x 3 cm), w której napisałam dla nigo taki smieszny osobisty rymowany poemat - jakieś markowe rękawiczki albo czapkę na zimę jego ulubionej firmy (uwielbiał ją chodzi w niej do dziś od 6 lat :) ) TERAZ WY! :) proszę proszę poratujcie

Gość wiki barcelona
w sumie to moze starczy jakies dobre ruchanko?

Gość wiki barcelona
aha był jeszcze oryginalny, bardzo drogi japoński nóż do sushi (był fanem kuchni japońskiej) i zestaw do jedzenia sushi dla 2 osób- teraz do oklepane, ale kiedy ja mu to dawałam (kilka lat temu) to nie wydawało się tak tandetne jak teraz :P

Gość wiki barcelona
niezły pomysł ale dobre ruchanko ma na codzień :)

tez nie mam jeszcze pomyslu dla swojego, on nigdy niczego nie potrzebuje :o a nie bede mu kupowac pierdolek bo sa mu zbedne :o

Gość wiki barcelona
Pewnie aż tak nie duma, bo ma właściwie nieograniczoną ilość kasy, więc może bez problemu kupić mi to, o czym ja marzę- poza tym kobiecie zawsze łatwiej coś kupić- natomiast on i tak nigdy nie idzie na łatwiznę- zawsze jego prezenty są super pomysłowe, kreatyne, osobiste. Tym bardziej staram ja się starać.

Gość dfdefefrete
mam ten sam problem, wiec chetnie skorzystam jak ktos rzuci jakis ciekawy pomysl. :)

Gość aleksandrowianka
Ja nie mam takiego problemu a to dlatego że nie stać mnie na prezent za tyle kasy

Gość aleksandrowianka
Nagotuje mu bigosu :P

no ja w tym roku tez mam mniejszy fundusz :o ale nawet nie mam pomyslu z jakiej kategorii cos kupic :o

Gość dfdefefrete
hmm.. ja nie wiem co mu kupic. kupilam juz wiele na rozne okazje. koszule, krawaty, buty, spinki do mankietów, model statku, breloczki, zapalniczki, skorzany neseser, bluzy, rekawiczki, stuptuty, ramki ze zdjeciami, zegarki, kosmetyki, ksiazki, gry komputerowe, urzadzenia rozne, ehh i wiele innych. nie mam pomyslu juz.

Gość dfdefefrete
moze wymienmy to co juz kiedys kupilysmy. moze jakos się wymienimy pomyslami. np. mi wpadnie w oko to co kupilyscie rok/dwa lata temu co?:)

Gość dfdefefrete
weekend dla dwojga u mnie byl aaa i portfel tez

Hah, jakbym czytała o moim. Z tą różnicą, że mój 29 lat. Ma wszystko, na wszystko Go stać. Zapalony narciarz, snowbordowiec, trenuje na domowej siłowni, lubi pływanie, wspinaczkę. Jeździ na desce, skuterach wodnych, skacze ze spadochronem. Skakał na bungy. I kupuję Mu to: http://www.roboshop.pl/roboquad.html

Gość wiki barcelona
lustrzanka odpada- jestem fotografem :) sama od niego dostlam kilka miesiecy temu nowa lustrzanke- takze ja w domu jestem od robienia zdjęć :P weekend dla dwojga w sumie niezły pomysł- nawet o tym myślałam ALE to będzie prezent dla nas obojga, a ja bym bardzo chciała cos TYLKO dla niego, bo od niego na codzień dostaje duuużo więcej, mieszkam w jego domu, za który nie płacę grosza itd. Wiec chce go choć trochę "rozpieścić" tym prezentem. Myślałam może nawet żey kupić bilet na samolot dla nas dwojga gdzieś np. do Barcelony, którą on kocha ale on zaraz po sylwestrze leci do wietnamu i tajlandii, więc taka barcelona przy tym to pikuś :O eh eh Z resztą on najbardziej lubi pomysłowe prezenty- nie liczy się dla niego kasa tylko pomysł i praca jaką ktoś musiał włożyć..

Gość wiki barcelona
moe moe- zajebistyyy :D kurde świetny pomysł, kocham niepraktyczne prezenty :D pogrzebię w ogóle na tej stronie, może coś jeszcze wynajdę :)

No mi też się podoba, zwłąszcza, że mój facet to gadżeciarz. Poza tym jak wiadomo - faceci to duże dzieci.

no mojemu taki robot niepotrzebny, wolaby sam cos zrobic skoro studiuje robotyke :P w zeszlym roku dostal glosniki samochodowe bo stare bylys tarszne, takie jakie chcial. w tym roku nie mam zadnego pomyslu :o

Ja ze swoim jestem 7 miesięcy, więc nie było za dużo okazji. Ale na urodziny dostał ode mnie gitarę klasyczną. Prezent całkowicie trafiony, bo zawsze marzył o tym, aby nauczyć się grać. :)

Gość wiki barcelona
ja na tej robotowej stronce znalazłam robota- kobietę! :D niestety jest niedostępna, jutro do nich zadzwonię i zapytam- jeśli bedzie dostępna do świąt to biorę :D CUUDO! :D do tego dołączę specjalną kartkę z opisem dlaczego ten prezent hahaha który facet nie chciałby mieć swojej własnej małej niewolnicy która wykona każde jego polecenie? :D

Gość guziczek1000
ja dla mojego zrobiłam album z moimi fotami, robił mi je kumpel fotograf, takie półnagie akty w stylu vintage w wielkim zabytkowym vintage albumie który kupiłam w sklepie z antykami, mam zdolności manualne więc każde zdjęcie przykleiłam, ozdobiłam stronę, wszystko w starym stylu, coś ekstra, ale dużo pracy

Gość wiki barcelona
worek z prezentami -> dzięki :) idę poszperać na stronce :) guziczek- świetny pomysł, sama mam to zaplanowane ale to na walentynki, ponieważ oboje ich nienawidzimy :) i zawsze robimy sobie konkurs na najbardziej kiczowaty prezent czyli poduszki w ksztalcie serca z ilove you albo czerwone róże posypane brokatem :D

Gość wiki barcelona
ja jeszcze myślę o tym http://www.roboshop.pl/zabawki-edukacyjne/rs-tri-bot.html bo ma m.in. funkcje budzika- zaczyna dzwonic i ucieka :D i trzeba wstac z łóżka i go dogonić i złapać żeby wyłączyć dźwięk budzika :D Nie długo własnie- w grudniu bedzie rok :) ale własciwie od poczatku znajomosci mieszkamy razem, wiec troche jak stare dobre małżeństwo już :P