Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stac cie na wiecej:)

Niech mi ktos POMOZE!!!!

Polecane posty

Juz tu dzis pisalam, ale chyba mi temat usuneli pozatym nie otrzymalam pomocy wiec sprobuje jeszcze raz. Problem tkwi w moim kompie. Po wlaczeniu go ikony na pulpicie pojawiaja sie bardzo pozno, wrecz na samym koncu gdy sie wszystko otworzy. Gdy zamykam kompa majac otwarte okienko gg po kolejnym wlaczeniu te okienko dalej jest na pulpicie, a skype nawet gdy jest wylaczony jak zamykam kompa przy wlaczeniu pojawia sie otwarty na pasku narzedzi. Jak to zreperowac??? Pousowalam juz zbedne ikony, programy. Zrobilam defragmentacje, przeskanowalam antywirem, oczyscilam kompa poczatkowo galary utility, potem dodatkowo zainstalowalam odkurzacz i cclaner i nic nie pomoglo pomozcie!!!!!!! tylko nie piszcie ze trzeba windowsa od nowa wgrywac!!! mam win 7!!

plizzzz nie badzcie tacy!!!

Gość taja1osoba
a moze masz za duzo programów po uruchamianych przy starcie. wejdz sobie w Start pożniej uruchom wklep msconfig a pokaze ci sie okno narzędzia konfiguracji systemu a tam w uruchamianie odkliknij te programy których nie chcesz.... np drukarke jak jej nie używasz ...ja polecam Zostawić wszystko co jest Windowsa