Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta22222nate3

NA CO OBECNIE NIE MASZ PIENIEDZY A BARDZO TEGO POTRZEBUJESZ??

Polecane posty

na GINEKOLOGA?????? kobiety, po co wam kasa na ginekologa?? są państwowe przychodnie przecież, nie trzeba tam płacić!

a jaki problem się ubezpieczyć, w urzędzie pracy chociazby? jeśli nie są ubezpieczone to są same sobie winne. Tyle!

Gość na doktorat to akurat
to jak z lekarzem- mozna isc na nfz a mozna placic podwojnie ;) doktorat sam w sobie nie kosztuje ;)

Gość 3rwefsd
na dentystę,na buty dla mężą do pracy,na prezenty dla rodziny ,na święta a w ogóle co to za ankieta?bo w świętego mikołaja dawno nie wierzę

Gość uhuhuhuhu
-na aparat na zęby -na spłatę karty kredytowej 1,500zł -na kursy ok 2,000zł -na ciuchy i kosmetyki jakby mi ktoś dał 1500zł to byłabym happy -na węgiel dla mamy i ogrodzenie -na jedzenie -prezenty już mam dla 5 osób- każdy wart max 10zł liczy się gest

Gość ziaja jest polska
za doktorat sie nie placi o ile skieruja Cie na niego ze studiow. U mnie co roku biora najlepszych studentow na doktorat, daja stypendium. a jesli nie ma tak i samemu chce sie isc na doktorat to trzeba placic czesne normalnie bo w poprzednim przypadku czesnego nie ma! A wracajac do tematu: -kurtka zimowa -prezenty na Swieta

Gość Napalona..
Wibrator analny

Gość uhuhuhuhu
zapomniałam dodać, że potrzebuję jeszcze ok 600zł na obronę pracy licencjackiej bo tyle sie płaci na prywatnej uczelni

Gość na doktorat to akurat
to wlasnie mowie, ze jak ktos ma zachcianke i chce sobie zrobic doktorat nie wiazac swojej przyszlosci z kariera naukowa, pracujac to musi sie liczyc z kosztami. To jak z lekarzem - chce to idzie do prywatnego i placi. Ale jak sie idzie normalnie po studiach (skierowania zadnego nie trzeba ;) tylko trzeba przejsc rekrutacje, egzaminy, znalezc promotora :P ) to nie placi sie za to ani grosza ;)

Gość oj duzo bym potrzebowala......
na mieszkanie na prawo jazdy i samochód na aparat na zeby i prywatnego detyste nowe ciuchy i buty (chodze jak łach :( ) na fryzjera na codzienne życie

Gość goraca kąpiel, aspiryna, winko
aparat na zęby, operacja plastyczna uszu i skórzane kozaki...