Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pink rain

moja corka ma 15lat a jej facet 30

Polecane posty

Gość pink rain

witam mam problem z corka ma 15 lat ajej facet 30 mowi ze go mocno kocha zalezy jej na nim a jemui na niej jest bogaty ma wlasna firme 3domy ma wszystko moze kochac moje dziecko? Powiedzialam jej ze bedzie cierpirc ale no nie wiem zakochala sie i to bardzo on ma na nia dobry wplyw corka nie cwiczyla na wf a jak on ja poprosil zaczela i poprawila oceny i zaczela chodzic na korepetycje boje sie jej zwiazku z tym panem ale no moze jest szczesliwa nie wiem co sadzicie?? Dodam : jestem po rozwodzie mialam starszego meza o 9lat teraz mam faceta w swoim wieku moz corka dlatego ma starszego bo ja mialam? Nie wiem prubuje zrozumiec

Witam.... Na samym początku powiem, że sama miałam taka sytuacje.... Kilka lat temu też miałam 30 letniego dobrze ustawionego męźczyznę... I powiem, że sama szybko zrozumiałam i zmadrzałam. Jeśli to tylko zauroczenie albo czyste zainteresowanie jego osobą to szybko jej przejdzie.... Zda sobie sprawę, że ON patrzy na życie bardziej poważnie i zacznie jej brakować zwykłego zartowania z rówiesnikami.... Tak myslę.... A jeśli to naprawdę miłość to nie masz się czego bać :) Sama wszystko zrozumie i nie musisz jej w tym pomagać....

a może brakuje jej ojca i dlatego szuka jakiegos wsparcia starszego faceta....

Gość pink rain
corka jest dojrzala jak na swoj jest powazna gadaja caly czas przez telefon smieja sie wydaje sie ze jest ok on byl z nia na zakupach to normalne? Nie wiem co myslec nigdy nie widzialam jej takiej usmiechnietej

Gość pink rain
probuje ja zrozumiec

Gość pijana marzeniami
a moze ona tak z nim jest bo on ma kase? 15-latki maja rozne rzeczy w glowach... nic nie wiadomo.. pogadaj z corka traktujac jaa jak osobe dorosłą powiedz jej ze sie o nia martwisz i wgl nie pozwol na to by sie twoja cora sprzedawala... (nie mowie ze tak jest bo sa rozne dziewczyny) ale trzeba brac wszytko pod uwage... taki facet moze ja skrzywdzic a ty nawet o tym sie nie dowiesz bo bedzie bala ci sie o tym powiedziec...

Gość pink rain
nie wiem moze i racja ona tw ze go kocha i ze jest szczesliwa moze i racja??? Eh nie wiem pomocy bo sie zalamie ona chodzi od uch do ucha szczesliwa wyszla nie dawno pytala jak sie robi salatke bo beda gotowac w domu co ja mam myslec??

Gość pijana marzeniami
powiem ci tyle ja bym sie bala o corke i mimo to ze jest szczesliwa nie pozwolila bym jej spotykac sie z facetem o 15 lat starszym... to jest chore... a za kilka lat ona zrozumie i bedzie zalowac a on nie bedzie chcial jej poscic lub on zlamie jej serce znajdujac sobie dojrzalsza dziewczyne i zostawi ja na pastwe losu... przeciez to jest dorosly dojrzaly facet majacy potrzeby... i powiem ci tyle ze jest praktycznie pewne ze twoja corka z nim sypia... a z tego tez ze on ma te 30 lat bedzie chcial z nia byc na stale i co dalej? on bedzie mial 35 lat zacznie myslec o dzieciach ona zaledwie 20 ledwo szkole skonczy i bedzie miala miec zycie tak przejebane 0 zabaw tylko dziecko bawic... strach pomyslec....

Gość Guida...
Nigdy nie pozwolila bym corce zeby spotykala sie z facetem starszym od niej o 15 lat i podejrzewam ze zadna matka by na to nie pozwolila...