Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toksycznie

Dłużej tegi nie zniose.

Polecane posty

Gość Toksycznie

Mam już dosyć. Jestem samotna mimo że niby mam wspaniałych przyjaciół. Prawda jest taka, że oni uważają mnie za swoją przyjaciółkę i mają ku temu powody (nigdy ich nie zawiodłam, zawsze dostrzymuje tajemnic które mi powierzają. Ja jednak nie uważam ich za przyjaciół. Po prostu są to moi dobrzy znajomi. CO więcej uwieżcie mi działają na mnie toksycznie, zawsze jestem podirytowana ale nic nie mówie. Powodem mojego milczenia jest fakt że im nie można dosłownie nic powiedzieć, na nic zwrócić uwagi. Jest to dosłowie istna porażka. Z resztą kto by zniósł fakt że codziennie dana osoba wymądrza się w tematach o których widać na kilometr że nie ma zielonego pojęcia, a wy mimo że macie sporą wiedze na jakiś dany temat po prostu sie z tym nie obnosicie. Zawsze uważają że maja racje i są najmądrzejsi na całym świecie. Naturalnie nie można im zwrócić uwagi w nawet najprostrzej kwestii, bo jest to źródłem doprawdy poważnych konfliktów. Kto by pomyślał że można się dosłownie obrazić (mamy po 18 lat) że ktoś nie ćwiczy z daną osobą na wfie. No ludzi to jest jakaś paranoja. Oni mają natomiast tylko tego typu problemy. Poza tym popełniają mase błędów i zachowują się conajmniej idiotycznie w wielu sytuacjach, uważam że zrobiłam błąd że się z nimi zadałam ale jest już pewnie za późno by poszukać sobie nowych znajomych. Cięzko mi, zaczynam czuć się w ich towarzystwie coraz gorzej. :/

Gość Toksycznie
Mam tego dość, nie wiem co mam zrobić. Zachowują się jak debile momentami. Zero powagi (ok, można się śmiać, mieć poczucie humoru, ja też je mam, ale zdaje sobie sprawe że są sytuacje gdzie trzeba się zachowywać na jakimś poziomie) To jest straszne. Jak można w tym wieku obrażac się o takie pierdoły, strzelac fochy dlatego że robi się z włąsnej winy błędy. Mam już tego wszystkiego dosyć. Do tego dochodzą moje problem w domu. Nie wytrzymam dłużej.