Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oj, przydaloby się

błonnik...

Polecane posty

Gość Oj, przydaloby się

Witam forumowiczów, moje pytanie dotyczy preparatu błonnik z ananasem + chrom, próbował już ktoś tego? I jakie rezultaty? góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość Pochromiona
Błonnik, który podałaś w temacie, stosowała moja qumpela...z tego co wiem była zadowolona z efektów...ale ona ma chude kości, więc myślę, że łatwo jej przyszło do zrzucanie kilogramów...

Gość iśka_358
kiedyś poleciłabym Ci ten preparat, ale dziś jestem przekonana, że branie suplementów z błonnikiem mija się z celem. Lepiej najeść się warzyw, przynajmniej dostanie się mega dawkę witamin, minerałów i innych fajnych składników (nietuczących). Poza tym błonnik nie każdego zapycha, a chrom z kolei nie każdemu ogranicza apetyt. Na mnie w każdym razie nigdy nie działał, trochę szkoda, no ale cóż... nie ma lekko :-) _______________________________ http://joga-a-zdrowie.blogspot.com/

Gość lody vaniliowe :)
zgadzam się z iśką w 100% !!! Cieszę się że coraz więcej ludzi potrafi mysleć logicznie. suplementy to niestety nic dobrego, a tylko obciązak kieszeń, za tę cenę można sobie kupić warzyw i owoców.