Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazałamana

prooooblem:(

Polecane posty

Gość agazałamana

mam problem zawarłam umowe na wynajem mieszkania na okres 9 miesięcy i chce się wynieść,jak podposywałam umowe przeczytałam że przysługuje mi 1 miesiąc wyp. ale jak chciałam się wynieść doczytałam że mogę dopiero po 12 miesiącach:( nie doczytałam tego na poczatku a teraz chce się wynieść i nie mogę;( mieliśce taką sytuacje??? jeste strasznie załamana płace za duży czyns,tak wiem sama sobie jestem winna;(

Gość kozaku
dogadaj się z włascicielem albo poszukaj kogos na swoje miejsce... może on wynajmie i własciciel sie zgodzi...

Gość będę czytać
też mam dzisiaj ten problem, ja w umowie mam, że mogą mi nie zwrócić kaucji (lokal usługowy) to chyba zależy od wynajmującego

Wplacalas jakas kaucje ? Jesli tak to przepadnie na bank , a nawet jak nie wplacalas a koles bedzie wredny to i tak lipnie to wyglada bo podpisalas umowe . moj kumpel wynajal mieszkanie kiedys wplacil 2500zl kaucji po czym dzien pozniej dziewczyna go rzucila i mieszkanie nie bylo juz mu potrzebne , chcial sie dogadac z wlascicielem mieszkania ale to taki uparty huj byl , umowe rozwiazali za porozumieniem stron ale 2,5 tysia przepadlo < Swoja droga laska go niezle zalatwila...

Gość będę czytać
o kuźwa ja zapłaciłam prawie 8 tys