Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1204/11/2010

Wypalilam dzis 2 papierosy, czy wyrzadzilam straszna krzywde dziecku??

Polecane posty

Gość 1204/11/2010

okradli mnie i prawie zemdlalam ze stresu, musialam zapalic

Gość ppppppppppppp
:O..........kiepski powod by po niego siegnac....... Jednak nadal uwazasz ze ty jestes wazniejsza od dziecka.......

Gość szkoda odpowiadac na tak
drune pytania - powiem tylko jedno jestes 100 % egoistka i tyle!

Gość izka.87
nie raczej nie zaszkodzilaś podobno palenie bierne jest gorsze moja mama paliła przy karzdej ćiązy i co i wszystkie zdrowe:)

Gość lalalal to ja
Jesli zdarzylo Ci się i do konca ciąży zadarzy ten JEDEN raz to nic nikomu nie bedzie, ale jesli na kazdy stres w ciagu 9 miesiecy bedziesz tak reagowała to mozesz dziecku zaszkodzić.

Gość 1204/11/2010
jestem w 6tym mies i w sumie wypalilam 4 papierosy podczas calej ciazy - przed ciaza nalogowo palilam , wiec wierzcie mi, naprwde mnie ciagnie..

Gość lalalal to ja
Tez palilam przed ciąża jakies 10 lat i jak sie tylko dowiedzialam, przestalam :) Nie wymyslam powodow by zapalić

Gość maybe yes meybe no
to jest loteria

dziewczyny które nie przestaja palic jak sie dowiedzą że sa w ciąży nie zasługuja by zostać matką jesteś słaba!! i co ci dały te dwa papierosy?? brak mi słów ja jestem w 8 miesiącu ciąży paliłam paczke dziennie od 7 lat jak sie dowiedziałam że jestem w ciązy od razu przestałam palić chodziłam ryczałam tak mi sie cholernie chciało palic ale nie zapaliłam a wiesz co jest w tym wszystkim najlepsze?? ze cały czas mi sie chce palić ale byłabym skończoną idiotka jak bym zapaliła dziecko jest najwazniejsze a nie moja chęć zapalenia dziewczyno opamiętaj sie!!!!

Gość titafka
retoryczne to pytanie

jeszcze sobie walnij redsa na dobranoc tylko potem nie wypisuj głupot typu czy moje dziecko bedzie miało FAS od małego redsa. Jakie te baby są głupie brak mi słów!!!

Gość nie wyrzadziłas szkody dziecku
paląc 4 papierosy w ciągu 6 mc i nie wyrządzisz jak nawet zapalisz kolejne 4 w następnych 3mc.Nie słuchaj pań idealnych:o

Gość titafka
a wiesz jaki jest skłąd papierosów? Takie coś zabija CIEBIE, o dziecku nie wspominając Każdy papieros to gwóźdź do trumny. Wcześnie te gwoździe fundujesz dziecku

wsadźcie sobie te gwoździe w dupę za przeproszeniem. Wypaliła 2 fajki i taka nagonka od razu. W Uk niemal każda małolata (i nie tylko) w ciąży jara przez cały okres, niektóre z moich koleżanek w Polsce tez i urodziły zdrowe dzieci.Są już nastolatkami i wszystko z nimi w porządku więc nie piszcie że 2 papierosy zabiją jej dziecko. Osobiście tego nie pochwalam ale fakt że nałogowa palaczka rzuciła (niemal) palenie z dnia na dzień zasługuje na pochwałę.Nie każdemu to łatwo przychodzi.

nie pochwalam oczywiście palenia w ciąży.

Gość piwo imbirowe ale nie reds
to teraz postaw się na miejscu dziecka, zamiast tlenu dostaje dym papierosowy;/ nie rób tego wiecej...

Gość titafka
nie muszę, nie palę ;p Oczywiście, że zaszkodziła, a to co robią małolaty w uk gówno mnie obchodzi. No ale skoro tak Cię oburza, to niech pali, na zdrowie.

Gość 859328509238
Bedzie cale powykrecane!!! Teraz nie masz wyjscia, musisz je usunac.

Gość ja też mogę powiedzieć
małolaty w Polsce też palą w ciąży niestety. A ty autorko postaraj się powstrzymać przynajmniej do końca ciąży.

Gość ja też mogę powiedzieć
poza tym kiedyś czytałam wypowiedzi lekarzy że gwałtowne rzucenie palenia tez nie jest dobre dla dziecka bo matka żyje w ciągłym stresie przez to.W takim razie 4 papierosy nie powinny zaszkodzić dziecku.

Gość do iza87
moze nie do końca zdrowe bo takie błędy ortograficzne robią

Gość kuzwa odstawienie papierosow
tez szkodzi, to nie pal w ogole frajerko przed ciąża tez JESLI JEST TAKA MOZLIWOSC ZE MOZESZ ZACIĄŻYC, PALACZ = FRAJER

Gość ja pierdziuuuuu
"Jednak nadal uwazasz ze ty jestes wazniejsza od dziecka......." - bo jest.

Czy zaszkodziło nie wiem ale rozsądniej zrobisz jeśli odstawisz papierosy całkowicie . Palisz w ciąży to jak dla mnie Twoja sprawa ,nie będę granic ani chwalić ale jeśli możesz odstaw fajki

Czy wyczytacie ci piszecie?? Palenie w ciąży!! Dziewczyna wypaliła 4 papierosy w ciągu całej ciąży a wy jeszcze na nią najeżdżacie?? Jak wam do cholery można dogodzić...? Chwała jej za to że nie wypaliła więcej, że umiała się powstrzymać. Zdanie do autorki powinno brzmieć"Brawo, oby tak dalej! - mam na myśli jej powstrzymanie się od palenia.

Gość moze i nic sie nie
stalo. tez jestem w ciazy i mnie ciagnie bardzo, ale nie ma opcji zebym zapalila. ostatni papieros w dzien zrobienia testu i tyle. co jest godnego podziwu z rzuceniu fajek w ciazy? to normalne.

Gość emangro
ale czego sie nas tutaj pytasz?Chcesz sie usprawiedliwic po prostu.Ale usprawiedliwienia nie dostaniesz.W tym papierosie oprocz tej nikotyny na dzien dzisiejszy jest tyle chemii kochana,ze masakra.A pozniej z pokolenia na pokolenia coraz wiecej ludzi chorych.jak jedza byle co byle jak,zyja byle jak pija byle co to tak jest wlasnie.Zreszto wszystko na dzien dzisiejszy jest tak przesiakniete chemia,ze nie wiem co bedzie za jakies kilkanascie lat.Sami siebie unicestwimy.