Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aesrr54t

Co to jest za strona Twitter?

Polecane posty

Gość aesrr54t

i o co z tym chodzi?

Gość sdhj34
publikujesz krótkie wiadomości, a osoby, które cię śledzą, widzą je i wiadomości innych śledzonych osób (w kolejności zamieszczenia) na głównej stonie twittera po zalogowaniu

Gość aesrr54t
tzn coś jak blog? albo nasza klasa? a jeśli chcę znaleźć jakąś osobę na twitterze to jak ją wyszukjać?

nick musisz znać, chyba że to osoba publiczna ;P

Gość aesrr54t
bo imię osoby tej w wyszukiwarkę i wyskakują mi jakieś nicki, a ja chcę znaleźć wiadomości pewnej znanej osoby i ją śledzić!

Gość aesrr54t
to osoba publicznaznana, ale i tak nie potrafie jje wyszukać :((

Gość sylwio1984
to jest cos jak ten slwany sledzik na naszej klasie, ktory polacy z zacietrzewieniem tepili, nie wiedzac, ze jest od odpowiednikiem lubianego na calym swiecie, przede wszystkim orzez gwiazdy pop, twittera. sto lat za afrykanami

Gość aesrr54t
hehe ja nie wiem o co chodzi w śledziku na nk,bo nie mam naszej klasy :D jestem za murzynami w tył:(( :D

Gość sssssssssssfgg
a skąd wiesz, że ma twittera? może nie ma imienia i nazwiska wpisanego w koncie. albo spróbuj jeszcze wpisać imię i nazwisko w google + słowo twitter

Gość aesrr54t
bo niedawno czytałam gdzieś w wiadomościach że ona raz umieściła coś tam na twitterze

Gość aesrr54t
na tym twitterze to widze są linki do różnych stron, więc to polega na tym ,że zamieszcza się tu linki do stron ze swoimi artyklułami itp?

Gość aesrr54t
... dobrze mówię, w tym ostatnim poście?

Gość podaj imie tej osoby
poszukamy razem

Gość aesrr54t
wiecie co ale ja dalej nie rozumiem po co ten twitter, przecież można blog napisać albo założyć stronę jak się chce wypublikować wiadomości.czym to się różni?

Gość aesrr54t
masz dobre łącze?- to jakiś wirus?

Gość masz dobre łącze?
Żaden wirus Darmowe statystyki i przydatne narzędzia internetowe dla każdego. http://mstat.net/

Gość prawiczy prawiczek 28
Po to żeby nie pisać bloga. Bo blog to duzo roboty a pisanie 2 zdań w okienku jest prostsze. Jak wspomniany śledzik na NK. ta sama idea tzw. systemy mikroblogowe

Gość aesrr54t
kurcze, ale tak wpisałąm nazwisko w tego twitera, i patrzę na to co wyszło i co tutaj jest, i dalej czegoś nie rozumiem. Co to w ogóle ma być. Po lewej wyskakują mi jakieś nazwy, nicki ludzi a jak na jednego kliknę to nie otwiera się całą strona tylko po prawej się coś pojawia ale nie wiadomo co to, jakieś krótkie wiadomości i linki do stron (?) dalej nie kumam co tu jest czym :?

Gość haaaaaartt
no to jak już wejdziesz na profil wyszukanej osoby to na jej "stronie" będą właśnie zamieszczone przez nią krótkie wiadomości. Jest ograniczona liczba znaków. W przypadku osób publicznych właśnie, bardzo często podają tylko linki. Np dziennikarz podaje linki do swojego artykułu na jakimś portalu. twitter służy do szybkiego przekazywania informacji