Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Florcia f

na uwięzi

Polecane posty

jestem z chłopakiem ponad dwa lata, dziś mu powiedziałam ze jutro ide do kolezanki na impreze do domu ,na mala integracje ludzi z mojego roku , gdyz jestem na pierwszym r, bedzie moze kilkanascie osób, Oczywiscie sie poklucilismy bo ja nie moge na takie cos isc bo zaraz awantura, zwykle wyjsie o kolezanki a ten juz wielki foch , co o tym sadzicie, czy tak własnie powinno byc, ja mysle ze to jest przesada , a on wraz przystaje przy swoim;/ co sadzicie o tej ytuacji i o nim ?

Gość łopatologia stosowana
pokłóciliśmy 😭

ja bym nie miala nic przeciwko temu , a zreszta wczesniej to sam chodzil z kumplem na piwo , teraz nie chodzi jakos szczegolnie

Gość gffgrre
rzuć go, idiotko

chociaz ja jestem przywiązana do niego bo w sumie dwa lata to sporo atym bardziej ze to moj pierwszy chlopak , nie raz mam wrazenie ze skoro nie chodziłam z innym chlopakiem to moze go za bardzo wyidealizowalam juz sama nie wiem ; / bo tak naprawde nie wiem jakie bym miala relacje z innnym

zazdrosny :) w sumie najlepeij byscie sie dogadali jak bys tez byla tak zazdrosna i sami na imprezy byscie nie chodzili, albo oboje nie byli az tak zazdrosni i dawali se lajty bo jak jedne tak a drugi tak to sie nie idzie dogadac

no to sobie odpowiedziałaś : jestes do niego przywiązana. Często tak jest że kobieta się przywiązuje, przyzwyczaja i myli to z uczuciem.

własnie tego sie boje ,ze to tylko przywiązanie ale ja teraz nie mogłabym byc z kims innym ale z drugiej strony ta jego zazdrosc...

haha, skad ja to znam. jak mu powiedzialam ze chce isc na impreze sylwestrowa do przyjaciolki ktora zna, to zaczal gadac ze mnie ktos tam zgwalci i ze mam nie isc, haha. xd oni maja nasrane w glowach, i tyle. ;p grunt to sie nie przejmowac. ;p

nasrane to mało powiedziane , ale mnie wkurza i juz sie nie odzywa jakbym mu mamusie zabila;D

selfishperson ---> w twoim przypadku to się nie dziwie, bo to troche dziwne, że nie chcesz spędzic sylwestra z facetem którego kochasz.