nietuzinkowa- 0 Napisano Listopad 25, 2010 Hej kobietki ;* Mam pytanie dotyczące tabletek Microgynon 21. Czy po wzięciu pierwszej tabletki od razu zaczyna ona działać ? Chodzi mi po ilu dniach mogę uprawiać sex bez dodatkowego zabezpieczenia? Są to moje pierwsze tabletki i nie bardzo mogę się w tym połapać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nietuzinkowa- 0 Napisano Listopad 25, 2010 Czy w każdych pierwszych 7 dniach należy stosować dodatkową antykoncepcję ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość każda tabletka anty działa od Napisano Listopad 25, 2010 razu. Tyle, że twój organizm może jej nie tolerować i na przykład po kilku dniach będziesz musiała przerwać... Tak, że zawsze bezpieczniej brać pierwszy listek, sprawdzic, czy nie ma przeciwskazań i jesli jest ok, to hulaj dusza :) Oczywiście biorąc według zaleceń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nietuzinkowa- 0 Napisano Listopad 25, 2010 jestem w 5 dniu brania tabletek i narazie jest ok :) Kurdę, trochę się boję współżyć bez prezerwatywy, ale to kwestia przyzwyczajenia i wypróbowania nowej metody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olcia.k 0 Napisano Grudzień 1, 2010 Witam, mam do sprzedania 4 listki Microgynonu po 20zł. W razie zainteresowania proszę o kontakt olcia.k@o2.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach