Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Trudno być wrażliwym facetem w dzisiejszych czasach

Polecane posty

Gość rrewrewrewew
no tak, ale się nie dziwię równouprawnienia bo dlaczego niby kobiety miałyby mniej zarabiac od facetów? facet też wychowuje dziecko, ale nie oszukujmy się, w początkowej fazie głównie kobieta się nim zajmuje.

Nie wiem, dziwie się temu. Właśnie jak uboga kobieta szuka sobie kogoś zamożnego, jeszcze rozumiem, ale jak zamożna zamożnego, przestaje rozumieć. Trudno, wychodzi na to, że panie nie do końca zeszły z drzew. I sprawdza się kolejność: kasa, fallus i siła, a na koniec charakter/osobowość jako miły dodatek.

Gość i znowu się użalasz i
pieprzysz od rzeczy. Weź się kurwa nie wypowiadaj o rzeczach na których się nie znasz. Choćby o seksie i jego jakości. Bo nie uprawiasz. A gdybyś miał charakter to i pieniądze byś miał. Ale znowu pierdolisz bo większość wcale nie leci na milionerów. Sam byś nie chciał bezrobotnej baby. A o charakterze/osobowśći tez nie pisz bo jej nie masz. Jak ktoś z osobowością może nie mieć dziewczyny? Ciekawa osobowość przebija takie detale jak dwa pryszcze. tylko skoczyć

Gość skunkanansie
tu nie chodzi tylko o to, ze zamozna szuka zamoznego z chciwosci. widzieliscie kiedys udany zwiazek kobiety i mezczyzny, ktory zarabia duzo mniej od niej? ja nie. wielu mezczyzn buduje swoje poczucie wartosci w zwiazku na tym, ze zarabiaja wiecej. gdy tak nie jest, czuja sie niemescy.

[zgłoś do usunięcia] Stalingrad Kobiety patrzą na faceta przez pryzmat jego zarobków ... ale dlaczego nie jest odwrotnie? :D Świat się kończy. Widząc ten wpis Twój wydaje mi się, że jednak jest odwrotnie.W sumie to kobiety są zaradne, więc co tam, można sobie brać utrzymanka ;)

Trudno, wychodzi na to, że panie nie do końca zeszły z drzew. I sprawdza się kolejność: kasa, fallus i siła, a na koniec charakter/osobowość jako miły dodatek. Biorąc pod uwagę tę sarkastyczną Twoją wypowiedż, coś mi się wydaje, że jednak nie masz tych pierwszych wymienionych rzeczy.No to ile ma Twój członek?;) Naprawdę jest aż tak malusi? ;)

Gość młoda pani domu
Hej gościu, na prawdę chcesz byc nauczycielem? Ile masz lat? Wnioskuję, że jesteś bardzo młody???

Gość zaopiekuj sie mną
nawet gdy trądzik wciąż mam zaopiekuj się mną na sylwestra zaprosić się dam zaopiekuj się mną chociaż puste moje kieszenie zaopiekuj się mną choć małe mam przyrodzenie zaopiekuj się mną bo chłopak ze mnie jest słaby zaopiekuj się mną na kafe udziel mi radyyyyyyy

Gość KazdyFacet
Zle, u mlodszych dziewczyn / kobiet to wrażliwy facet nie ma szanse, jak sa starsze troche to juz wyrowna sie. Problem tylko ze kazdy chce mlode i swierze :(

Gość forestt
ale co prawda to prawda. faceci ktorzy sa zapatrzeni w sobie,chamscy i majacy wszystko w dupie,bardziej pociągaja. tylko baba o tym nie wie,jest to w podswiadomosci. [ozatym nie marwt sie.tacy faceci maja szanse zarywac młode dziewuszki,ale ty bedziesz mial przewage jezeli ktoras bedzie chciala miec tego jedynego.

Ktoś jest tutaj dobrym psychologiem ... tak, praca nauczyciela jest jedną z nielicznych, którą bym lubiał i idąc do niej nie zaczynał ranka od "kurwa mać". Ale chyba nim nie będę, skoro studiuje coś przeciwnego. Kasa, cóż, jestem tylko prawie zawsze spłukanym studentem. Mam pewien pomysł na taki interes ... ale mimo wszystko potrzebowałbym szczęścia i boję się ryzyka. Cóż, podobno ludzie którzy studiują/pracują nielubianą rzecz/w nielubianym zawodzie często tworzą właśnie swój interes. Fallus ... raczej mam średniego. Zresztą to się zobaczy w tzw. "praktyce", której nie miałem. Siła ... średnio jeśli chodzi o tą czysto fizyczną. Musiałbym pochodzić na siłownię, kiedyś nawet byłem silny. Ktoś fajnie przerobił słowa, uwielbiam czarny humor!

Gość zaopiekuj sie mną
to miało być wredne jakbyś nie zauważył :classic_cool:

Też mam czarny humor i też jestem wredny. Lubię osoby, które mnie nie lubią, ale mają poczucie humoru.

Gość zaopiekuj sie mną
nie pochlebiaj sobie, na to żebym Cię naprawdę nie lubiła to musiałbyś sobie zasłużyć! :>

Gość Zasranej szukam
A ja jestem wrażliwym facetem i owszem może jest trudno znaleźć kogoś odpowiedniego, ale ja akurat nie narzekam. Dla mnie kobiety co patrzą główną na materialną sferę faceta są pustakami i nie warte są zachodu. Cenie siebie za to kim jestem, i że potrafię odczuwać więcej i przeżywać więcej, nie mam zmiaru się zmieniać dla współczesnej mody posiadania i materialnego podejscia do egzystencji. I wali mnie to :) na szczęście w krajach rozwiniętych kobiety dojrzały już do tego, że o facecie nie swiadczy jego zawartość portfela ale to kim jest.

Gość zaopiekuj sie mną
oj tak przez forum to ciężko będzie, za duży mam dystans. a co Ty tak lubisz być nielubiany? masochisto :>

Szczerze mówiąc mam to w nosie. Miałbym to na 100% gdyby chociaż jedna "nieco bardziej" lubiała.

Gość galllllanonim
"Trudno być wrażliwym facetem w dzisiejszych czasach" A komu teraz łatwo? ;) Oczywiście zgadzam się z tezą, że kobiety wolą bogatych mężczyzn. Świadczy to tylko o nich, że są pier**lonymi materialistkami, ale cóż... na szczęście reprezentuję płeć przeciwną. ;) Należę do osób, które potrafią dostrzec piękno i wcale się tego nie wstydzę. Chodzę do teatru , czytam książki, lubię dobre kino. Cenię ludzi nietuzinkowych, którzy postawili sobie za cel nie tylko zdobywanie pieniędzy. Natomiast zdania , że "dziewczyny chcą się kochać tylko z nowobogackimi" zdecydowanie nie podzielam. "Kobiety chcą się wiązać z nowobogackimi"- o to już lepiej brzmi. ;P Na prawdę laski wolą mężczyzn z duszą, wolą z nimi przeżywać najlepsze chwile. Wiem co mówię bo zaliczyłem nie jedną laskę, no właśnie zaliczyłem... Żadna z nich nie chce się wiązać z nami na dłuższy czas, one nas po prostu wykorzystują. Szybki sex i do widzenia!

piszesz tak, jakby kiedykolwiek takich facetów doceniano. jak jaskiniowcy szli polować na mamuta to kobiety doceniały ich wnętrze? nie! doceniały to, że przynosi jedzenie i zapewnia dobra. i tak to zostało do dziś :)

Gość Zimny jak Lod
Jestem taki sam :(