Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3goska

ile placicie za suknie slubna?

Polecane posty

Gość 3goska

W moim miescie jest tylko jeden sklep z sukniami.Upatrzylam tam sobie jedna ktora jest za 2800 zl i nie mam mozliwosci przymiarki jak bedzie na mnie wygladala bo jest tam rozmiar tylko 36 na manekinie i jesli bym ja chciala to jest szyta na miare.Do tego doliczyc wszystkie dodatki plus sukienka na poprawiny to razem z 5000 zl wyjdzie. Suknie zakladam na pare godzin i mam dylemat czy dac tyle pieniazkow czy szukac w innym miescie czegos tanszego. A moze znacie sklepy w zachodniopomorskim gdzie mozna kupic taniej i sa pelne rozmiarowki?

Gość ??????????????????????????????
tychyba zartujesz tyle kasy za szmatke Ja chcialam dac max 1500 ale ceny teraz ida w gore i bede miec szyta na miare za 1800 zl lub kupie firmowa sukienke warta 3600 zl za 1800 zl z manekina ' nie rozumiem nie chce ci sie tylka ruszyc do innego miasta??

dodam ze szukalam w kilku miastach i nieraz widzialam niefirmowe za 2800 z tandetnego materialu w ktorym wstydzilabym sie nawet stracha na wroble ubrac

Gość fgkhfhgh
a nie najlepiej wynajać suknie i taniej będzie?? i co z tym zrobic suknia po ślubie ?? zastaniawialas sie ?? chyba nie!!!!!!!!!!!!!

3goska i co to znaczy sa pelne rozmiarowki?? w salonie z reguly maja 36-38 jak model sie podoba pasuje do figury to szyja nowa od podstaw na miare chyba zartujesz ze kazdy salon bedzie mial 100-200 sukienek wartych kilka tys w pelnej rozmiarowce?? suknie do przymiarki nie ida na sprzedaz wiec co maja tracic kase ??

Gość oczko300
no chyba zwariowalas ;) taniej cie wyniesie jak kupisz w innym miescie. ja dalam 1800 ale tyle co ty bym nie dala nigdy.

O jeny, ja zaplacilam 395 zlotych ( trzysta dziewiecdziesiat piec) :) Nowa, szyta na miare, skromna ale ladna :) Nie zal 5 kola w kilka godzin wywalic?

czarna_06 w to nie uwierze sam material ok 500 zl a gdzie robocizna i 6-8 poprawek i przymiarek?? chyba ze mialas slub cywilny a suknie skromna koktajlowa

Gość kjkjkjk
a po cholerę sie żenicie dziewuchy i tak pózniej kilka miesiecy bedziecie rozwodzic!!! co za po-je-ba-ni ludzie

Gość Perwersja z doskoku
Dokladnie nie pamietam, miedzy 1800 a 1900. Jaki rozmiar nosisz? Praktycznie nigdy nie ma calej rozmiarowki. Zazwyczaj jest tak, ze jest jedna suknia w rozmiarze 38/40, ktory jest jakby najbardziej uniwersalny, do tego wiazana, zeby mozna bylo w miare dopasowac i zobaczyc jak sie wyglada.

Gość 3goska
ja potrzebuje rozmiar 42 i w tym sklepie sa w tym rozmiarze ale calkiem inny fason. Zastanawiam sie nad innym miastem ale to co wydam na dojazdy bo przymiarki bedzie trzeba robic to nie wiem czy na to samo mi nie wyjdzie. Racja ze kawal szmatki i taka cena a do tego na jakies 12 h i nie latwo sprzedac pozniej. A znacie moze jakies sklepy w szczecinie?

Gość 3goska
a te 5 tys to razem z pierdolami i druga sukienka na poprawiny

Jak Boga kocham na koscielny zaplacilam niecale 400 zlotych! Wiesz co, chwalic to bym sie mogla jakbym kupila za 4000, ale kupilam za niecale 400 bo po co mialam wydawac wiecej? Fakt, dlugo szukalam, jezdzilam, ale znalazlam. Szyta na miare bo wlasnie musialam miec wiekszy rozmiar niz wiekszosc, wiec kosztowala AZ 395 zl. :) Sukienke do cywilnego mialam za 1500 zl. ale na koscielny bym w nia nie weszla, a wydawac kolejne 1500 to bylo dla mnie zbyt wiele. Suknia cywilna jest to spodnica dluga, gorset i bolerko, wiec przyda sie tez na inne okazje, a koscielna lezy brudna w szafie i czeka na spalenie :)

Gość 3goska
Ja widzialam tu w sklepie z sukniami wieczorowymi taka jedna slubna ale to tylko jedna byla, zero wyboru i fakt za 400 zl ale nie podoba mi sie material ani gorset do niej bo jest az za bardzo pstrokaty ma za duzo cekinow.

Gość gość
ja za swoją dałam 200 zł - sukienka koktajlowa do kolan, ślub kościelny :) nikt by mnie nie zmusił do wydania kilku tysięcy za suknię na jeden wieczór, ale jeśli ktoś chce - jego wybór :)