Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akacjowauo0[

co myślicie o gejach?

Polecane posty

Gość akacjowauo0[

tylko szczerze (zachowajcie swoje teksty o tolerancji) akceptujecie to? nie uważacie że byłoby mniej krzywdzące gdyby byli wszyscy hetero? mówie też o lesbijkach znam kilka osobiście.

Gość polakowski
zaraz ci ściągną ten temat, nie ma szans, są za bardzo tolerancyjni:P

Gość polakowski
żaden temat o gejach się nie ostał

Gość nic szczegolnego o nich nie
mysle, mam przyjaciela geja, przedwczoraj wpadl do mnie na weekend z factem

Gość akacjowauo0[
niech mi ściągną pedały :D

Gość oczko300
ja nie ma nic do geji ani dolesbijek. niech sobie zyja jak chca. co mnie to obchodzi.

Gość jakobietka
myślę, że są chorymi zboczeńcami, że ciągna sobie druta i pchają w dupe, paranoja...

Gość rumburake
ja tam nic do gejów nie mam, taki Michał Brański to nawet mi się podoba 🖐️

Gość kajko i kokosz
Nic nie mysle. Sa tak samo rozni jak hetero, po co generalizowac.

Taa ja też uważam że to zupełnie normalne, że dwóch kolesi robi sobie nawzajem pałe :classic_cool:

Gość że należy ich
batożyć puszystymi kiełbaskami z comstara :classic_cool:

Gość polakowski
Utworzyć na dalekiej Syberii państwo gejowo zależne od Rosji, kto poczuje taką chuć niech tam jedzie, państwo mu sfinansuje wyprawkę

Gość kajko i kokosz
Ja to uwazam za normalne. Jezeli ich to pociaga to w czym problem. Tobie nie ciagna paly, to co cie to obchodzi.

Gość to nie jest normalne
jak dota nie znaleźli genu homoseksualizmu. Czyli według nauki homoseksualizm wynika z psychiki. Jeżeli normą biologiczną jest działanie mające przedłużyc gatunek to związki z kimś tej samej płci są wynaturzeniem. Czyli efektem traumy z dzieciństwa zaburzającej seksualnośc.

Tyle mnie to obchodzi, że te zboki chcą adoptować dzieci. A poza tym brzydzi mnie jak pedałują za ręke przez park

Gość musze zrobic paznokcie
eeee? "nie uważacie że byłoby mniej krzywdzące gdyby byli wszyscy hetero" a a może byłoby mniej krzywdzące gdyby wszyscy mieli brązowe oczy, albo krzywe nogi, to na pewno, nikt nie miałby kompleksów - wszystkich z prostymi nogami na Madagaskar!!!

Gość ja zawsze mam przed oczami
w wyobrazni widze ich czulosci wzajemne, glaskanie i pieszczoty, a przy finale grzmocenie w dupsko i wzajemne glancowanie mieczy...no nie moge jak ich widze, potepiam pedalstwo:O

Gość akacjowauo0[
coraz więcej homoseksualistów, nie długo hetero w ogóle nie będzie. na co komu kobiety :D

Gość musze zrobic paznokcie
i ciebie tez bo jestes wkurzający, a wkurzajacych nie akceptujemy

oh oh Macieju zasadz mi w kakao, polknij moje nasienie oh oh, po czym wolaja syna "synku zwiazki z kobietami to ohydne, najlepiej polyka mezczyzna:)najlepiej przytuli mezczyzna...mezczyzna ma ladną pupcie" dajcie spokoj kto by takich zboczencow tolerowal. Znaczy niech sie pieprza, ale tak by nie odszlo moich uszu.

Gość akacjowauo0[
każdy transwestyta zastąpi kobiete :D pedał = death.

i ta ich maniera, oh mam takie sliczniutkie wloski:O wystarczy posluchac pedałka jacykowa:O:O

Kiedyś mi nie przeszkadzali ale ostatnio zaczęli. Wszędzie ich pełno, domagają się adopcji i małżeństw oraz na każdym kroku wmawiają że są normalni i niczym się nie różnią od hetero :O No są kurwa inni i tyle. Niedługo to ja się będę czuł jako dziwoląg jako heteryk bo pederachy nas już próbują zaszczuć i zakrzyczeć :O

Gość jakby moi rodzice byli
jednej plci to nie byłabym tym kim jestem teraz, wychowywujac sie w normalnej rodzinie. chore wszystko toleruje. Czarnoskorych, wyznawcow innych religii, kultur, ateistow, generalnie nie wyklocam sie nigdy, nawet jak mowa o kochajacych inaczej, ale jak tacy chorzy ludzie biora dzieci na wychowanie, to jestem za tym by ich brac na przymuszone leczenie, albo uswiadamiac o konsekwencjach swoich egoistycznych pobudek zabawy w rodzine, szczesliwe zycie z gaworzącym maluchem. PARANOJA a ci co najwiecej gadaja o tolerancji, to juz sobie wyobrazam ich fałszywe twarze:O:O tacy zawsze o wszystkim sie wypowiadaja najlepiej ale okazuje sie ze nie znaja podstaw dobrego zachowania i generalnie nic soba nie reprezentuja. NARA

Właśnie o to chodzi, że nic. Są inni i tyle - nie pisze, że gorsi czy lepsi, poprostu inni. I wkurwia mnie właśnie to, że oni nie chcą tego przyznać tylko wmawiają ze jest inaczej. Związek gejowski nigdy nie będzie równy związkowi hetero. Ta ich zawziętość mnie do nich wrogo usposabia

Gość co was to kurna obchodzi
nie będzie równy - czyli jest gorszy? - z definicji wiesz ile związków hetero kończy się zdradą rozwodem, o molestowaniu i gwałtach nie wspomnę ludzie to ludzie hetero czy homo, bywają paskudni, bywają wspaniali, orientacja nie definiuje czlowieka, ani nie określa jakim będzie partnerem w poważnym związku