Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akacjowauo0[

co myślicie o gejach?

Polecane posty

Gość jakby moi rodzice byli
ich zwiazki sa poparte tylko i wylacznie upodobaniami sexualnymi. Podnieca ich mezczyzna, chca z nim wspolzyc. Kobieta i mezczyzna w chwili dojrzalosci decyduja sie na wspolne zycie, bo pragna rodzicielstwa, miłosci nieegoistycznej, skierowanej na dobro drugiej osoby, gdzie sex jest miłym dodatkiem. Ja uwazam, ze nie wazne jakie zwiazki hetero, czy homo oparte tylko i wylacznie na sexie, sa płytkie, nic nie warte. A takie wmawianie sobie przez osoby homosexualne, adoptujemy sobie dziecko, pokazemy ze jestesmy normalni, jest wielkim zakłamaniem. Takie dziecko nigdy nie bedzie szczesliwe,bedzie odtrącone i samotne. Nie zgadzam sie, choc samo ich wspolzycie mnie nie obchodzi, ludzie grzesza w taki czy inny sposob.

oczywiscie ze zwiazki hetero nie sa doskonale, w przypadkach przestepstw interweniuje policja. zwiazki homo z natury sa złe, wynaturzone po prostu.

Nie rozumiem braku tolerancji, poprostu nie rozumiem. Tak samo jak My pracują, uczą sie, kochają, czuję...więc o co chodzi?

Gość akacjowauo0[
w związkach hetero czasem zdarzają sie kłótnie, zdrady itp. ale u homo jest tak samo, znam kilka lesbijek i tak samo sie kłocą, zdradzają, leją itp . ta kwestia jest dla mnie na równi akurat.

nic o nich nie mysle bo w ogóle o nich nie myslę. moim zdaniem ci wszyscy rasiści, narodowcy to wszystko kryptogeje. bo skoro podniecają sie na na widok murzyna, żyda czy geja...i zapewne ich marzeniem jest zapiąć ostro od tyłu jakiegoś czarnoskurego rabina pedała🖐️

Taka mają orientacje , tacy sie rodzą, nikt nie wstaje rano i nie mówi...''A dziś dla zabawy będę gejem''? Ludzie skąd Wy sie urwaliście?

no wlasnie chodzi o ich zaklamanie. to jak alkoholik, ktory nie przyzna sie ze pije, przeciez jestem normalny - ja tak okazyjnie, albo kobieta chora na schizofrenie, ktora za zadne skarby nie uwierzy w to ze nie jest normalna. Ja wierze ze te osoby maja uczucia,swoje zycie, nie mam zamiaru ich bic, moge ich nawet zlewac, ale na litosc boską niech nie udają, ze wszystko okej. badzcie tacy tolerancyjni w przypadku zwiazkow kazirodczych, albo pedofilii, zofilli, to wszystko składa sie na problemy natury sexualnej. Mozna to leczyc, pełno jest informacji na ten temat w internecie. Moge cos przytoczyc. "Większość terapeutów z kręgu NARTH uważa (za psychoanalitykiem amerykańskim Charlesem Soccaridesem), że przyczyną homoseksualizmu są różnego rodzaju anomalie w relacjach rodzice-dziecko w okresie preedypalnym (tzn. pierwszych 3 lat życia). W psychoanalizie bowiem, problemy w relacjach rodzice-dziecko są uważane za podstawowe a nawet jedyne źródło wszystkich późniejszych zaburzeń psychicznych, zaś praca z pacjentem polega głównie na analizie tych relacji. Natomiast lokalizacja przyczyn homoseksualizmu w okresie wczesnego dzieciństwa ma tą wielką zaletę z punktu widzenia samych "terapeutów", że pozwala na wmówienie "pacjentom" różnych nieistniejących rzeczy, ponieważ większość tego okresu życia objęta jest tak zwaną amnezją dziecięcą - nie pamiętamy z tego okresu nic, albo bardzo niewiele."

Gość htytyh
lepiej byc gejem niz muzulmaninem,ave

Gość to takie samo pytanie
jak np co sadzisz o hetero. ROzni sa - fajni i niefajni - jak to ludzie.Wielu gejow ma artystyczne i twórcze zdolnosci ,ponoc bierze sie to z tego,ze lacza meska siłe z kobieca wrazliwoscią. Duzo znanych tworców bylo gejami - Leonardo, Michał Anioł, Czajkowski, Marlon Brando, Elton John, Almodovar, Biaószewski ... Masz cos do nich? Ale jasne,ze śa i dupki, jak i wsrod hetero/

najlepiej byc soba, wiedziec czego sie chce, mowic w co sie na prawde w glebi serca wierzy i nie patrzec na opinie innych warto jeszcze bronic słabszych.ave :)🖐️

to takie samo pytanie przeciez ludzie na codzien nie toleruja jakis tam twoich zachowan, przekonan,wydatkow,sposobow wychowawczych, to co sie tak spinasz i bronisz akurat homoseksualistow? niech oni sobie sami radza, tak jak ty sobie radzisz i reszta swiata.

Gość 859328509238
Niezaleznie co kto inny mysli to ja uwazam, ze sa idealni. Maja polaczenie cech meskich z zenskimi, i swietnie sie z nimi rozumiem, nie zadzieraja nosa, nie gadaja stale o pilce noznej i stanie polskiej armii jak to robi wiekszosc znanych mi facetow. Jest nawet taki dowcip, ze jak znajdziesz chlopaka, ktory jest inteligentny, czuly wrazliwy i empatyczny, .... to on juz niestety ma chlopaka.

jesli to do mnie - nie bronie TYLKo homoseksualistow .Bronię ludzi, ktorzy nic nikomu zlego nie robiąc, choc sa w mniejszosci ( grubi, b wysocy, b niscy, okularnicy, na wózkach, ludzie roznych religii itd. I nie tyle bronie, co nie widzę ma powodu,zeby sie ich czepiac. Jesli moje zachowanie szkodzi komus - prosze bardzo, moze je krytykowac. Np moje wydatki nikomu nie szkodza ( chyba,ze mezowi - wtedy on je moze krytykowac, a nie ludzie z boku) Jesli rzygam na ulicy - zanieczyszczam miasto - sluszna bedzie krytyka itd itp.

Gość 859328509238
no wlasnie chodzi o ich zaklamanie. to jak alkoholik, ktory nie przyzna sie ze pije, przeciez jestem normalny - ja tak okazyjnie, albo kobieta chora na schizofrenie, ktora za zadne skarby nie uwierzy w to ze nie jest normalna. Ja wierze ze te osoby maja uczucia,swoje zycie, nie mam zamiaru ich bic, moge ich nawet zlewac, ale na litosc boską niech nie udają, ze wszystko okej. DZiecko, sa madrzejsi od ciebie, ktorzy nie uznaja homoseksualizmu za chorobe. Choroba jest stan zlego samopoczucia w plaszczyznie psychicznej, fizycznej lub spolecznej. Zarowno schizofrenia jak i alkoholizm niezaleznie czy chory ma swiadomosc choroby czy nie, wiaze sie ze zlym samopoczuciem. A gej, zyjac w tollerancyjnum spoleczenstwie , czuje sie dobrze... Inaczej w chorym spoleczenstwie - jak nasze. Ale to spoleczenstwo jest chore. Zlo jest wtedy, kiedy robi sie komus cos zlego. Pedofila, zoofilia- to zlo i przemoc. Homoseksualizm, obok aseksuualizmu i heteroseksualizmu to jedna z orientacji seksualnych. A ty podobnie jak wielu innych, masz problemy z akceptacja innosci, ktora jest charakterystyczna dla ubogich, prymitywnych spoleczenstw... Im kraj biedniejszy, tym gorzej znosi innosci, tym wieksza ciemnota i nietolerancja. Kiedy czlowiek co dziien walczy o przetrwania uuruchamiaja sie instynkty rodem z epoki jaskiniowej, kiedy o przetrwaniiu decydowala umiejjetnosc szybkiego dostrzezenia wroga w grupie. A tym wrogiem jest kazdy inny, dziwny, nietypowy. U dzieci w przedszkolu to jeszcze bardzo widac, zwroc uwage na psy - jak szczekaja na kazdego co utyka, jest nietypowo ubrany, na wozku... itp. TYlko z wiekiem ludzie rozumni powinni z teg wyrastac.... :(

Gość mordukowa57
pozabijać gejów!!!

mordukowa - po pierwsze - wypad z kompa, powinien cie brzydzić, bo go wynalazł gej - Alan Turing .