Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moze teraz

kto się stara o dzidziusia zapraszam

Polecane posty

ja sie staram 1 cykl niewiem czy się udało mam nadzieje ze tak,ostatni okres 8 listopad bzykanko 7,9,11,19,22,25 listopad cykle srednio co 30 dni co myslicie jest szansa:)

ja się staram - 2-gi cykl... teraz czekam na @ ma przyjść 1-2 grudnia. cykle mam 31-33 dni :)

no już myslałam....! do mnie @ ma zawitac 6 grudnia zobaczymy masz jakies przeczucia objawy czy cuś:)

no właśnie niestety boli mnie brzuch jak na @ :( bolą trochę piersi, a w zasadzie sutki i trochę mnie piersi swędzą, ale już kiedyś mnie tak swędziały i niestety @ przyszedł :( a jak u Ciebie?

Gość mamciapamcia
ja staram się z mężem drugi rok i nic choc mam już córkę nie wiem co się dzieje...... zawsze mam nadzieje ale niestety nic dzis dostalam okres i znów lipa:(

Gość mamciapamcia
jest smutek:( złość i żal

Gość inulinka
mamcia, zrób badania hormonów, wyjaśnią sytuacją. A mąż powinien zbadać nasienie. 2 lata bezowocnych starań, to baaardzo długo. Gdzieś tkwi problem i trzeba to zbadać.

Gość mamciapamcia
niby miałam badane hormony i jest ok, sama nie wiem może to ze chorowałam

no mnie tez troszke brzuch pobolewa a do @ jeszcze jakies 10 dni nigdy tak nie miałam niewiem co to

mamciapamcia a moze to w głowie tkwi problem tz moze za bardzo chcesz czasami tak bywa ze jest jakas blokada i tyle

Gość mamciapamcia
i cisza?

staram 1 cykl niewiem czy się udało mam nadzieje ze tak,ostatni okres 8 listopad bzykanko 7,9,11,19,22,25 listopad cykle srednio co 30 dni co myslicie jest szansa własciwie to niewiem czy mogłam trafic na owulke prosze zobaczcie co o tym myslicue

Gość mamciapamcia
nie wiem jak to u mnie działa wiem tylko ze jest cos nie tak boje sie bo latka lecą a do trzydziestki 2 lata:(

Gość mamciapamcia
szansa jest zawsze

Gość mamciapamcia
nie chciałam tu nikogo urazic, mam nadzieje że uda ci się zajsc , powodzenia życzę i wytrwałośc, ja też bede nadal się starać... bo nadzieja jest zawsze i tego trzeba się trzymać

Gość thaisse80
nie martwcie sie, ja zaszlam po 4 latach staran.

Gość inulinka
ja jestem po 30 i zaszłam w ciążę. Spokojnie, nie jesteście takie stare :) mamcia - partner powinien zbadać nasienie. Z wiekiem i upływem czasu zmienia się ilość plemników, zmniejsza ich ruchliwość, jakość itp. Trzeba to zbadać, jeśli Twoje hormony są w porządku.

Gość mamciapamcia
oj to życie jest takie niesprawiedliwe... mam znajomą która ciągle żartuje ze tylko majtki zdejmnie jest już w ciąży

Gość thaisse80
ja zaszlam jak mialam 29 lat, urodzilam majac 30 lat. tak mysle, ze chcialabym tez kiedys rodzenstwo dla coreczki ale zobaczymy czy sie uda.

Gość mamciapamcia
ja pierwsz dziecko urodziłam mając 22 lata i bez problemów zaszłam ...a teraz

spoko nie czyję sie urazona wiem ze troche to pozo na 1sze dziecko ale tak wyszło czuje sie w pelni gotowa:)mam tylko nadzieje ze sie uda ia za 10 dni napisze JESTEM W CIAZY:)

Gość mamciapamcia
mam wyżuty ze tak długo zwlekalismy z drugim dzieckie... a mam do was pytanie czy wy też się czujecie niedowartościowane, puste przez to ze nie mozecie zajsc - bo ja czuje się taka pusta

Hej Dziewczyny ;) Ja się starałam z mężem "troszkę" czasu, przetrwaliśmy poronienie, po półtora roku znów zaszłam w ciążę. Było momentami ciężko, trochę się leczyłam, ale na prawdę, wierzę, że i Wam się uda. Bądźcie silne :*

Gość Jestem komorka jajowa
ja juz poczelam przez partogeneze ;)

Gość mamciapamcia
no moim zdaniem poczecie bez ojca się nie da ale skoro ty to potrafisz to pozazdroscic

mamciapamcia ja uwazam ze 28 lat to naprawde jest dobry wiek na 2gie dziecie.nie martw sie napewno sie uda:)masz kwiatuszka 🌼

Gość mamciapamcia
moze teraz dziękuje za kwiatka:) mam nadzieje ze nam się uda i nie ważne czy za miesiąc czy za rok