Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwiaamala

Tylko zemsta mi w głowie

Polecane posty

A więc sprawa wyląda tak: Kilka miesięcy temu byłam z facetem. Wielka miłość i w ogóle, mieliśmy już nawet termin ślubu. Potem stwierdził, że fajnie by było gdybyśmy zaczeli starać się o dziecko. Ja głupia pewna, że już zawse bedziemy razem zgodziłam się... No i tak po miesiącu udało się, że jestem w ciąży.... Tyle, żę chłopak wiedząc o tym zostawił mnie na pastwe losu. Próbowałam się z nim dogadać ale on mnie wyzywał od najorszych i, że chcę go złapać na ciąże. Po 4 miesiącach nagle chciał się spotkać, obiecał pmoc i w ogóle, niestety na jednym spotkaniu i jego obietnicach się skończyło. Mam ochotę go udusic.... Macie jakieś pomysły na zemstę??? Tak aby pamietał to do końca życia??

Gość oczko300
Najlepsza zemsta bedzie jak zobaczy swoje dziecko ktore bedzie wychowywal inny facet. nie chce swojego dziecka teraz ale gdy urodzisz wszystko sie zmieni.

Gość pozwij go o alimenty
bedzie pamiuetal co najmniej 18 lat :) a do tego neidotrzymanie obietnicy o slubie

Gość ..NATALA..
Wymyśl lepszy scenariusz.

Gość ale z ciebie idiotka
niemniej jednak on za wykorzystanie w tak chamski sposób głupiutkich kobietek jak ty,powinien zostać zmuszony do zjedzenia swoich jaj,

Gość Danjaa85
boze i takie cos bedzie matka..wlosy sie jeża na glowie:O o alimenty gnoja podaj i tyle!! skup sie na dziecku i na sobie a nie na planowaniu jakiejs zemsty!! jak mu sad dopierdoli alimentow to bedzie najlepsza zemsta....

Oczywiście,że pozwij go alimenty.

A do tych alimentów włącz np.koszt wynajęcia opiekunki,,ktrórą zrobisz swoją siostrę z pensją powiedzmy tysiąc złotych.