Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja39

nadmierne ślinienie dziecka

Polecane posty

Gość ja39

Mam półtorarocznego wnuczka który bardzo się ślini/praktycznie ślina mu leci cały czas/ .Mam pytanie czy należy udać się do jakiegoś specjalisty,czy jest to normalne że dzieci do pewnego wieku mogą się tak obficie ślinić,morze ktoś zna sposób jak sobie z tym poradzić.

Gość szampon do wlosow
moj synek slini sie od 3 miesiaca zycia.Teraz tez ma póltora roku i caly czas mu kapie z buzi.Ja latam i mu wycieram.Rosna mu zeby i innego wytlumaczenia nie widze.

Gość mojsliniak
moja maleńka ślini się od 3 miesiaca życia, teraz ma ponad dwa lata i wciąż to samo. Ida średnio dwa śliiaki na godzinę, czasem więcej :( Dziś zaliczyłyśmy laryngologa stwierdził istnienie polipów nosowych i powiększenie trzeciego migdałka :( więc jeśli wasze też chrapią w nocy, mało i niespokojnie śpią, maja problemy z jedzeniem... polecam odwiedzić laryngologa... powodzenia

Gość emilkafufka
Moj Antek tez tragicznie sie slinil i nadal slini przy zabkowaniu, podaje mu granulki i smaruje mascia ale zdjae sie ze juz na pewnym etapie nic ni epomaga....po prostu zeby musza wyjsc :( zdaje sie ze najlepiej pomaga mu gryzienie wszystkiego co w rece wpadnie...jedyne co moge polecic to sliniaki :) sama kupilam tuzin sliniakow banan...sa rewelacyjne bo chronia ubranie przed przemoczeniem a jednoczesnie wygladaja naprawde cool ;) co jest bardz praktyczne zwlaszcza, ze w uzyciu 24h :) Antek nawet ich nie zrywa...goraco polecam, bardzo trendy :)

Gość mamama26
mój synek tak od 3,5 do 7 m-ca ślinił się tak że chodził po domu w śliniakach i po kwadransie nie raz były jak z pralki wyjęte - dawałam smoczka na spacerach itd żeby połykal śline - i jakoś samo przeszlo - zebów brak do tej pory a ma 10 m-cy