Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie bez ambicji

Ludzie bez zadnych ambicji!!!

Polecane posty

Gość ludzie bez ambicji

Koncza edukacje na szkole podstawowej/gimnazjalnej , zawodowej lub sredniej albo w najgorszym razie koncza jakies byle jakie studia humanistyczne albo artystyczne. A ludzie z ambicjami koncza studia scisle, medyczne albo techniczne :)

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
zamilcz buraku . Nie każdy ma tak ciasny umysł jak Ty !

Gość zszokowanannierozumiejaca
studia to nie wszystko czasem liczy się dobry biznes plan :) charakter, dobry fach nie tylko medycy i prawnicy czy inżynierzy mają kasę.

przykład pierwszy pan x nie skonczyl studiow, pracowal dla pewnej duzej firmy gdzie nauczyl sie fachu po czym otworzyl wlasna firma i trzepie kase samouk przez wielkie S

Gość ludzie bez ambicji
Interes mozna zalozyc ale studia trzeba miec, zwlasza osoba zakladajaca biznes powinna skonczyc ekonomie albo matematyke by nie zbankrutowala.

nie zgodze sie z toba jestes ograniczona jak sie otwiera firme i sie ma dobry pomysl to sobie mozna zatrudnic ksiegowa. Jestes bardzo mloda ale napewno nie za madra

studia to nie wszystko mozna miec super wyksztalcenie a byc kij zaradnym i gowno ze szkoly miec takie jest zycie jedni koncza szkoly i sie udaje drugim sie nie udaje inni robia tylko dobre wrazenie ale maja znajomosci i jakos idzie inni maja nosa do interesow czasem sa wyksztalceni czasem nie nie mowie o patologii juz jak sie jest w czyms dobrym to nawet kucharz moze byc powazanym czlowiekiem, fryzjer czy stolarz ale lekarze tez sa rozni tyle

głupi topik strasznie glupi :O szkoda odpisywac

Gość kajko i kokosz
Coz, rzeczywiscie nigdy nie bylo moja ambicja skonczenie studiow scislych, technicznych czy medycznych, nie czuje jednak, zebym cos w zyciu stracila.

Gość Nie zgadzam sie z tym
bo np. po prawku jest dobrze płatny i naprawdę wartościowy zawód a jest to kierunek humanistyczny. Z resztą nie tylko chodzi o prawko. To tylko 1 z przykładów.

Gość donatella nutella
scisle umysly- podziwiam, ale uwazam, ze humanistyczne studia tez niezle potrafia dac w kosc. nie wiem czy taki scislowiec by sobie poradzil i na odwrot. w humanistycznych zawodach mozna wiele osiagnac, ale trzeba miec AMBICJE.

Gość kajko i kokosz
Znam osoby po kierunkach scislych, osoby z wieksza wiedza scisla niz moja, a jednak zarabiajace mniej z tego prostego powodu, ze pracuje w zagranicznej korporacji i liczyla sie w tym przypadku znajomosc jezyka i doswiadczenie zawodowe.

Gość 3333333333333333333
A czy ambicje polegają na skończeniu jakichkolwiek studiów?

Gość dfsdfggdsfgdsagasf
A ja nie mam ambicji i studiuję na politechnice :P i nie jest to najłatwiejszy kierunek,więc autorze jakieś dziwne zależności wypisujesz.