Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwiaaa141

Dziwne kłucie w kregosłupie 29 tydzień

Polecane posty

Gość Sylwiaaa141

Od jakiegoś czasu boli mnie kręgosłup np : gdy dłużej siedzę, ale nie tak jak zawsze na dole tylko wyżej w połowie pleców. To takie dziwne kłucie nie na środku kręgosłupa tylko po boku, dodam jeszcze że gdy mnie tak boli i ruszę się gwałtownie to czuje jak by mi ktoś coś wbijał z plecy. Czy to normalne ?? Bo o takim bólu jeszcze nie słyszałam. Wiem że w ciąży boli kręgosłup ale nie wiem czy tak, boje się że będę mieć problemy po ciąży

Gość Sylwiaaa141
Może ktoś też tak miał ??

Gość lkjlj
moze to nerwbole?? postawa ciala sie zmienia, punkt ciezkosci itp. takze mozliwe ze cos uciska, ja przez jakies 2 tyg mialam ucisk na mostek..to dopiero bol , ciezko oddychac itp. teraz dla odmiany rwa kulszowa ( 2tyg do porodu)

Gość Sylwiaaa141
Właśnie zastanawiałam się czy to nie nerwobóle bo przed ciąża miałam z tym problem, tylko że kłucie było w klatce piersiowej ale doszłam do wniosku że zaczyna mnie właśnie boleć gdy siedzę a nie siedzę całkiem wyprostowana i że to nie nerwobóle tylko od ciązy. Tylko zastanawiałam się czy innym kobitkom też się to zdarza ? No to nie wesoło.. współczuje..:( Teraz jak maluch się źle ułoży to i mi się źle oddycha bez względu czy siedzę czy leżę, na boku , na plecach zresztą na plecach to już nie ma mowy żebym leżała bo już naprawdę ciężko mi złapać oddech .

Gość anetta889
ja mam to samo, tylko że nie jestem w ciąży, boli polewej stronie w okolicy żeber kika cm od kręgosłupa, boli przy gwałtowniejszym ruchu tułowiem lub jak mocniej stanę na lewa nogę, ktoś wie co to moze być???