Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szef90

mam pytanie co moge zmienić w tym cv

Polecane posty

Gość szef90

o to moje cv może mi ktoś pomóc stworzyć fajne cv;/nigdzie pracy nie mogę znaleźć;/ WYKSZTAŁCENIE 2009 - 2010 Szkoła Policealna nr 1 w Rybniku kierunek Technik Informatyk 2006 - 2009 Liceum Profilowane w Radlinie kierunek Zarządzanie Informacją DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 04.2010 - 05.2010 praktyka w Firmie Komputerowej w Radlinie; JĘZYKI OBCE język niemiecki - znajomość podstawowa zarówno w mowie jak i w piśmie; język angielski - znajomość podstawowa zarówno w mowie jak i w piśmie; język francuski - znajomość podstawowa zarówno w mowie jak i w piśmie; DODATKOWE UMIEJĘTNOŚCI znajomość obsługi komputera : Windows , Word Pad ,Adobe Photoshop , CorelDraw, Internet; znajomość dokonywania napraw komputerowych oraz obsługa sieci; obsługa oraz umiejętność naprawy telefonów komórkowych; ZAINTERESOWANIA komputery, telefonia komórkowa, elektronika, sport, gotowanie, turystyka Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o ochronie danych osobowych Dz.U Nr133 poz. 833).

Gość jdidjidjd
może napisz zakres obowiązków na tej praktyce

Gość szef90
aha czyli jak polecasz to napisać dopiero co skończyłem szkole i wiadomo nie chcą nigdzie takich;/.

Gość no ale chyba wiesz
co robiłeś na praktykach?

Gość no ale chyba wiesz
a zdjęcie jest?

Gość to brzmi lepiej
Wiecej szczegolow o umiejetnosciach i doswiadczeniu. To CV brzmi bardzo ogolnikowo, za malo tu konkretow. Nie boj sie podkreslic tego co potrafisz. Chronologia tez bedzie lepsza w ten sposob: Doswiadczenie Zawodowe Umiejetnosci Techniczne (zamiast dodatkowe) Jezyki Obce Zainteresowania Pamietaj, ze w odpowiedzi na konkretne ogloszenia masz wyliczac w pierwszym rzedzie te kwalifikacje, ktore poszukuje pracodawca. Nie wszystkie musza pasowc, ale kilka powinno. Powodzenia.

Gość osoba uczaca sie to zawsze cos
znajdzie..