Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeee3428423

nienawisc do mezczyzn

Polecane posty

Gość eeeeeeeee3428423

czesto mnie obrzydzacie. jestecie napalonymi oblechami. wszyscy bez wyjatku, nawet gentleman z roza w dupie. gardze wami. uwazacie sie za niewiadomo kogo, pozwalacie se na gwizdania klepanie po tylkach i glosne komenatarze. jestescie zalosni na wskros a i inteligencja nie grzeszycie. myslicie glowka zamiast glowa. w towarzystwie innych samcow zamieniacie sie w stado bydla rozplodowego. to wszystko, dziekuje serdecznie za uwage :)

Gość donatella nutella
popieram :-D

Gość pozdrow tate
🖐️

Gość kajko i kokosz
zaintrygowal mnie ten dzentelmen z roza w dupie...

Gość eeeeeeeee3428423
gentleman z roza w dupie- hiperbola romantyka podszyta ironiczna nutka. ps tata sie nie liczy, bo to moj tata! kiedys faceci lepsi byli i juz!!!!!!! mam na mysli wspolczesnch mlodych mezczyzn NIE LUBIE WAS BOBKI JEDNE BUFONY BAMBULCE KARAKANY I PAŁĄKI

Gość krakus ssss
dzieki, jestem facetem :-O ale na pewno genitalia brzydsze mamy

Gość kajko i kokosz
Wiesz, nie wszyscy mezczyzni tacy sa, niektorzy madrzeja z wiekiem, niektorzy niestety nigdy...

Gość eeeeeeeee3428423
brzydota waszych genitaliow to kolejna druzgocaca rzecz dzialajaca na wasza niekorzysc. wisi wam takie dziadostwo obrosniete moherem. na sama mysl dostaje drgawek. zeby nie bylo, lubie seks, ale to nie znaczy, ze rozplywam sie nad pieknem waszych kutasow :-O

Gość eeeeeeeee3428423
hahah a propos- moj eks lubil se tak dyndac przede mna swoja meskoscia i myslal, ze mnie to niesamowicie podnieca.... dyndal se tym flakiem np gdy sie przebieral dumny jak paw i powaznie myslal, ze mokra chyba od tego sie zrobie. ide wyrzygac do kibelka, au revoir!

Gość eeeeeeeee3428423
nadmienie jeszcze szybciutko, ze kobiety tez nie lepsze. wyuzdane lafiryndy, zlodziejki cudzych mezow i roztkliwiajace sie rozmyslajace nad kazdym gestem, slowem mezczyzn, spedzajace noce na mysleniu czy zadzwoni czy nie, plaszczace sie przed tym podgatunkiem babole!!!!!!

Gość eeeeeeeee3428423
otoz jestem w zwiazku z 3 letnim stazem. niestety ma wzgarda zaczyna mna rzadzic i wyplywac ze mnie niczym bulgoczaca lawa. ps jestem blondynka i kreci mnie to jak podchodza do mnie nazelowane gogusie na imprezach z zamiarem poderwania myslac ze ja z "tych" blondaskow.. zenada. ps 2 wasze meskie zaklamanie: och ile ona ma tapety, o boze jakie tipsy, ale ona sztuczna MATERIALISTKA... a i tak latacie za takimi panienkami powiedzialabym obluda+tępota :-) pozdrawiam serdecznie!!

sorka lachon, ale jak Cie zobacze, to nie pomysle, ze masz piekny charakter. Chyba, ze bede sie patrzyl na potencjalnie fajne cycki. Poza tym tipsy to gow no, a tapeta pomylka. Nawet jak klade sie spac trzezwawy, budze sie kolo innej osoby, niz pamietam. Siara w piz du. Masz jakies kompleksy, ze zgrywasz nieprzystepna? Czy masz fantazje, ze gwalci Cie jakis facet?

Gość uhahahahaah
kocham cie autorko i popieram w 100% :D

Gość eeeeeeeee3428423
mam fantazje ze jade jeepem przez pustynie ze swoimi 5 kotami....albo ze sram w nieskonczonosc do utraty przytomnosci, a potem sie budze i wzniecam powstanie narodowe... czasem mi sie marzy, ze moj mezczyzna ubiera sie jak kobieta i bije mnie mopem po glowie, ale nie tym ze szmatka, tylko fredzelkami :-)

Gość eeeeeeeee3428423
hahaha to powyzej to PODSZYW haha :-D, ale sie usmialam nie ma co ;-) Mam dystans do siebie! wam facetom tego brakuje nierzadko!!! kolejna rzecz. matko bosko ile tego jest, az mi sie w glowie kreci. moglabym wyliczac w nieskonczonosc. jestescie SROMOTNIKAMI!!!

Gość kocham Cię Fetyszysto
Ty wiesz kto 👄

Gość eeeeeeeee3428423
fetyszysto- mam dziwne przeczucie, ze jestes brunetem po 30stce, wzrost maks 178cm z lekkim piwnym brzuszkiem, a twoim ulubionym zajecie jest podgladactwo. czuje to. w kosciach. gardze tym niepomiernie!!!!

Jak masz taki zajebisty dystans do siebie, to co sie burzysz na kiwajacego sie zwiedlego chuja? I po cholere piszesz, ze masz dystans do siebie? Takie rzeczy widac. Ja pierdole, ale musisz byc walnietym cholerykiem w strone neurozy.

mylisz się moja droga. jest seksowną dupcią ok 25 lat :classic_cool: ❤️

wyniuchałeś mnie 👄

Gość eeeeeeeee3428423
ale co jakis kutas ma wspolnego z moim dystansem do siebie? kutas brzydki jest i niestety ciezko jest miec do niego dystans. twoj bulwers potwierdza tylko moja teoria- mezczyzni cierpia na CHOROBLIWY brak dystansu do siebie, fochuja sie jak mlodziutkie panienki, zenada- po stokroc ZE-NA-DA!

Gość uhahahahaah
­­­­­­­­­� zamknac ku­rwa ryje. autorka ma racje :classic_cool:

teskacz? :classic_cool:

Gość uhahahahaah
­­­­­­­­­� faceci za kawalek cycka i za gola ci­pke by wszystkiego sie wyrzekli i dusze diablu oddali. taka prawda :classic_cool:

Gość eeeeeeeee3428423
no nieeeee..... bedziecie mi tu teraz romansowac na topiku tak pelnym zgryzoty i negatywnych uczuc?!? wysylac se buziaczki, kwiatuszki i cholera wie co jeszcze?! zajmijcie sie swoimi rodzinami lepiej; zonkami, mezusiami, dziecmi :-)

jak będziemy mieli ochotę, to sobie tu nawet cyberek urządzimy :classic_cool: