Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeee3428423

nienawisc do mezczyzn

Polecane posty

Gość eeeeeeeee3428423
i tym ironicznym akcentem koncze zyczac dobrej nocy, w szcz. mojej bratniej duszy ;-) trzymaj sie tam... w tym swiecie pomarszczonych jader! ja dzis bankowo bede miala koszmary!

Gość uhahahahaah
bo ja nie jestem tesco?

Gość uhahahahaah
orgazmowych autorko 👄 🖐️

Gość eeeeeeeee3428423
a propos 13stek- nawiazani do wypowiedzi niejakiej ani na temat 13stek uprawiajacych seks.... ja jutro przejde sie do sklepu i poklepie paru facetow po tylkach, pogwizdze i pokomentuje (niestety watpie by byly to pozytywne komentarze- nie od dzis wiadomo, iz pl mezczyzni nie sa jakimis extra towarkami auć!) :-) taki mam radosny plan.

Gość kocham Cię Fetyszysto
pewnie, a ja nie jestem biedra :O R. Ty wiesz za co ja Ciebie trzymam :classic_cool:👄

Gość ania666617
nie jakiej sie pisze osobno dobrze ze ty jestes jakas ograniczona do granic mozliwosci...hahahhaah

Gość uhahahahaah
okej. moge byc dla ciebie nawet i tesco, ale tylko dlatego, ze jestes kobieta i nie masz marszczacych sie jader. tylko nie zapomnij tesco. tzn mnie jutro linka do tematu podeslac :classic_cool:

Gość eeeeeeeee3428423
niejakiej pisze sie razem :-) gwoli wyjasnienia pani ograniczona, idz tam lody trzaskaj swojemu, inaczej bedzie zly jak mu nie dasz... a przecie potrzeby meskie z pewnoscia sa dla ciebie priorytetowe. mykam, dobranoc panstwu po raz drugi i ostatni!

Gość ania666617
aha i 13 latka to przedewszystkim dziecko palancie!!!!

marszcz sobie co tam chcesz, R. :classic_cool: Ci nawet pomóc mogę. bom pomocne dziewczę :)

Gość uhahahahaah
tylko jak macie zamiar sie tutaj slinic to wyjdzcie :o

Gość ania666617
osobno masz pecha bo jestem na 2 roku polonistyki i pewne zasay pisowni sa mi znane...peszek glodnemu chleb na mysli...pewnie juz dawno cie nikt dobrze nie przepierd.....i dlatego masz takie objawy flustracji...

Gość uhahahahaah
ania odp­ier­dol sie od mojej dziewczyny ok?

'niejakiej' pisze się razem ciołku. a 'przede wszystkim' osobno. pani polonistko od siedmiu boleści 😴

Gość eeeeeeeee3428423
hahah nie moge no- przede wszystkim- piszemy osobno :-) nie pisalam, ze to dobrze, ze seks uprawiaja, pisalam ironicznie. niestety nie kazdy ironie potrafi wyczuc. podsumowujac dyskusje: fetyszysta i oczywiscia wspaniala uhahaha okazali sie osobami wznoszacymi wartosciowe watki dotyczace mej kutasofobii, za co serdecznie im dziekuje ;-) mam nadzieje, ze tym razem uda mi sie w koncu odczepic sie od tego watku, ach! 4 rano juz, a film mialam se obejrzec ;-( znow wszystko przez te kutasy :-O

Gość eeeeeeeee3428423
*wnoszacymi uhahaha- tez zes laska ma :-)! pozdros, mykaaaaam!

Gość uhahahahaah
tez ci chcialam podziekowac, teraz juz wiem na jaka przypadllosc cierpie. kutachofobia :)

Gość ania666617
bo co mi zrobisz??proponowalabym powrot do podstawowki matoly!!!

pomyśl o mnie przed snem, R. 👄

Gość ania666617
a z tym przedewszystkim to pokazales chloptasiu swoj poziom polskiego takze smiech na sali.hahah

Gość uhahahahaah
ania to jakis projekt :D innego wytlumaczenia nie widze :classic_cool:

Gość ania666617
dokladnie tak

http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629475 http://www.interklasa.pl/portal/index/strony?mainSP=subjectpages&mainSRV=jpolski&methid=79542&page=subpage&article_id=319027&page_id=15239 Do nielicznych wyjątków należą zaimki: nieco, niecoś, nieswój (niezdrów), niejaki (pewien, jakiś), niejako, niektóry, poniektóry. żal mi Cię polonistko 💤 coż więc w tym dziwnego, że potem takie matoły wyrastają i jeszcze na polonistykę się pchają :P🖐️

Gość ania666617
ale nie osmieszaj sie czlowieku bardziej bo szukales tego pol godziny zero wiedzy gramatycznej zapytaj pani w szkole a te gowniane strony to na nich sie ksztalca takie nieuki jak ty!!!!!

po pierwsze: ja pierdolę :D po drugie: faktycznie pół godziny tego szukałam 😴 po trzecie: to Ty się nie ośmieszaj i dla swojego dobra (oraz potencjalnych przyszłych uczniów), zmień kierunek studiów, bo z powołaniem to Ty się minęłaś :) żegnam ozięble 🖐️

Gość zazdrosc do potegi
A czemu sie klocic o ortografie i gramatyke? Ja mysle ze nie ma o co sie klocic jak wszyscy sie rozumieja. W koncu jezyki zostaly wynalezione zeby ludzie sie rozumieli, a nie klocili kto jest bardziej poprawny. Grammar nazis make me a sad panda ;/

Gość coz to za temaaaaat
aaaaa :)

Gość onek
powiedziała c**a d***e , nie będziemy żyły w kupie bo ty smrodzisz , hałasujesz interesy moje psujesz . Na to dupa obrażona . O ty cipo p********a : Ciebie pieszczą , tobie płacą a mnie biją , nie wiem za co ?