Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysienkamm

Moje mankamenty-życ mi sie nie chce:(

Polecane posty

Gość marysienkamm

1.Genetycznie mam żylaki...mialam usuwane skleroterpia ale mam po nich siniaki co wyglada okropnie.Poza tym w innych miejscach pojawiaja mi sie nowe żyłki, wstydze sie chodzic w krotkich spodenkach,spodniczkach,na basen:( 2.Mam odstające uszy-dlugie blond wlosy ale chodze praktycznie ciagle w rozpuszczonych....zeby je zakryc...czasem związe ale nakladam wlosy na uszy...nigdy nie zrobie kitki na czubku głowy,nie uliże :( 3.Garbie się,mam skrzywiony kregoslup...cwiczenia nie pomagaja i sama pamiec o prostowaniu sie tez nie:( Podobno atrakcyjna ze mnie dziewczyn ale co z tego jak mam takie mankamnety?:( zyc mi sie nie chce...

Gość mini coooper
nie zawracaj sobie glowy pierdolami...

Gość marysienkamm
noo niby pierdoły-masz racje,staram sie o tym nie myslec...ale czasem mam takie dni ze to mnie doluje:(

ale masz problemy.... Żylaki można zakryć spodniami i rajstopami, dbac o zdrowie (rutyna, ruch itp...). Uszy odstające - zakrywasz,a jak Ci bardzo przeszkadzają - zoperuj. Krzywy kręgosłup ma ponad 90% ludzi przed 30 r. ż. Wcale to nie oznacza, że misuz być skazana na garbienie sie. Pierś do przydu, uśmiech na usta i ruszaj!