Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalinka15

Ogromna prośba

Polecane posty

Gość michalinka15

Witam Zwracam się o pomoc na forum, bo już zupełnie wyczerpały mi się inne opcje. Otóż chodzi o to, że mam mega problemy finansowe, zadłużyłam się po uszy. Gonią mnie raty kredytu, a zarobki w telemarketingu nie wystarczają (nie znajdę żadnej innej pracy, bo jestem na studiach dziennych i tylko telemarketing daje mi taką elastyczność godzinową). Usłyszałam od kogoś, że istnieje możliwość zarobienia jakiejś drobnej kasy przez internet. Znalazłam taką amerykańśką stronę, na której można ponoć zarobić w ten sposób, że najpierw ogląda się i ocenia kilka stron, za co naliczają mi 27$, ale wybrać tę kasę można dopiero wtedy, gdy uzbiera się co najmniej 75$. Do tej kwoty mogę dobić tylko wtedy, gdy różni ludzie klikną na wygenerowany dla mnie link. Nie wiem, czy to działa, ale spróbować można. Ten link jest następujący: http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=madja15 Tak więc bardzo Was proszę, abyście klikały w ten link. Nie ma tam żadnych wirusów lub innych świństw. Nic na tym nie tracicie, a możliwe, że mi uda się coś na tym zyskać. Jeszcze chcę podkreślić, że nie jest to żadna reklama, tylko moja prywatna prośba. Z góry ogromnie Wam dziękuję.

Gość Ryśkowa kapusta słoneczna
Zamieść swoje ogłoszenie na stronach: www.niewierna.pl www.odloty.pl www.roksa.pl

Gość laiczka maliczka
zrobione :)

Gość dziewczyno, samo klikanie
w link nie wystarczy, żebyś zarobiła, bo osoba, która w niego kilka musiałaby się dopiero zarejestrować i sama robić to samo co ty, czyli oglądać reklamy czy co tam i zapraszać inne osoby. Im więcej osób masz zarejestrowanych z tego linka tym większy zarobek chociaż na wielkie pieniądze nie licz :D