Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiffany_by_night

Chce go zaskoczyc dzis wieczorem...prosze o sugestie...

Polecane posty

Gość Tiffany_by_night

Czesc. Chcialabym zrobic mojemu facetowi erotyczna niespodzianke. Wiem, ze podnieca go stroj "uczennicy" ;), skompletowalam sobie taki, dobrze w nim wygladam i w ogole... Ale brakuje mi odwagi, zeby w nim wystapic, poza tym boje sie odrzucenia - ze on w prawdzie lubi takie rzeczy na filmach xxx, ale w rzeczywistosci nie bedzie chcial. Albo ze mi powie, ze jest zmeczony :O No i tak - i chcialabym i sie boje...pomozcie mi sie przelamac!

Gość Tiffany_by_night
?

Gość Tiffany_by_night
Hej, nikt z Was nigdy nie mial podobnych pomyslow??? Nie wierze...

Gość przełam się
:O (ale masz problemy)

Gość Tiffany_by_night
No niestety boje sie, ze to bedzie "sztuczna" sytuacja i ze bedziemy sie oboje czuli skrepowani :O

Gość Tiffany_by_night
Albo, ze to bedzie dla niego "za wiele na raz". Kurcze, sama nie wiem, dziwna jestem :O

ale w rzeczywistosci nie bedzie chcial" będzie chciał tylko musisz zachowywać sie jak d z i w ka :P ostro i zdecydowanie,nie żałuj słownictwa i ostrych zdecydowanych ruchów powodzenia ;)

Gość Tiffany_by_night
Regres.... chcialabym!!! Marze o tym, ale nie wiem jak on zareaguje... Boje sie, ze moze miec kompleks Dziwki i Madonny :O

Gość Tiffany_by_night
Kurcze, ale poza tym: to jest rola uczennicy/cheerleaderki :P A wiec raczej nie powinnam byc moze byc "zbyt ostra"?

ja rozumiem Tiffany mam taki strój ekhm "specjalny" kupiony za niegodziwie spore pieniądze no i co? ano prężę się przed lustrem (koszmarnie to wygląda, ale co tam) natomiast przed moim N - nie mam odwagi się pokazać, ale to kwestia mojego wieku dziabnij sobie wino albo coś innego, ale się nie schlej :D atmosfera: odpowiednia barwa światła ;) puść jakiś filmik instruktażowy (wersja soft) i voila ALE zanim przyjdzie: puść mu mmsa z Twoim foto (kwestia zaufania), i smsy z odpowiednio pikantną treścią tylko nie pisz: misiaczku, kotku :P

Gość Tiffany_by_night
"mam taki strój ekhm "specjalny" kupiony za niegodziwie spore pieniądze" Hehe, u mnie to samo - lezy w szufladzie i czeka - nie wiem na co... Ale chcialabym, zeby to byl wyjatkowy moment, rozumiesz, dlatego czekam z tym zeby tego nie "spalic". No bo jak on przyjdzie zrabany z roboty, ja tu w przebraniu a on mi np. powie: "zabko, ale nie dzis" to nastroj prysnie :O:O:O

Gość Tiffany_by_night
"na poczatku bądź słodka później byc wulgarna ;P" Echh...sprobuje. Ale moze jednak poczekam do jego urodzin...? To juz za 2,5 tygodnia :)

Gość Tiffany_by_night
Dodam, ze to jego 74. urodziny i nie wiem, czy mu stanie :o

Gość Tiffany_by_night_
Wow, pierwszy raz sie ktos pode mnie podszywa. :P Az tak to nie. Ale przyznam, ze mamy troche "klopotow lozkowych" i probuje ozywic w ten sposob namietnosc ;)

Gość croissant
dziewczyno, powiem Ci tak, jeśli będziesz niepewna, skrępowana, to facet to wyczuje i atmosfera się zepsuje.. Bądź odważna, wówczas on zaraz podchwyci ten klimat i będzie git:) swoją drogą też planuję na dziś jakąś niespodziankę, z tym, że nie mam stroju uczennicy, przydałby się taki pokojówki albo policjantki ale skąd ja go wytrzasnę tak szybko:) stawiam na ładną bieliznę i pończochy to zawsze działa:)

Gość Tiffany_by_night_
No niestety, te "profesjonalne" stroje (pokojowka, policjantka) sa jednak nie najtansze :O Mojego kreci steoretyp "Lolity", bardziej go kreca dwa warkoczyki niz ponczochy ;)

Gość 165/48
ja kiedyś załozyłam białą dopasowaną koszule, spódniczke elegancką tak do połowy uda, ponczochy, fajną bielizne, szpile i tak weszłam do pokoju gdy on juz lezał gotowy do spania ;) i powiedzialam żeby rozebrał do snu swoją kruszynke ;) nie musiałam długo czekac, ponczochy działają na niego niesamowicie ;) ale przyznam ze byłam spięta wchodząc do pokoju ;) napij sie

w ostatnim odcinku serialu "usta usta" różdżka założyła barwy Barcelony i kazała sie przelecieć Wilczakowi ;) świetny pomysł i dobra scena to była :)

Gość Tiffany_by_night_
"napij sie" no wiec to chyba jest jakis sposob ;)

Gość Tiffany_by_night_
w ostatnim odcinku serialu "usta usta" niestety nie ogladam :D No nic, zaryzykuje. Ale podstawa to wypielegnowane cialo, wiec zrobie sobie dzis wellness-day ;)

Gość croissant
oj na mojego barwy Barcy by zadziałały na pewno:) ale nie mogę ich założyć jako, że kibicuję Manchesterowi:D

możesz nawet założyć barwy LZS Knurów ;) jesli ma to przynieś zamierzony efekt :P

Gość 165/48
aaaa włącz jakaś zmysłowa muzyke albo taką która nakręci Cię do striptisu np. piosenka Candy shop, coś tego typu mmm zarabista jest ;) polecam zgasic swiatło i zapalic swiece wtedy nie widac ew.cellulitu :P

Gość croissant
chodzi o to, że jako kibic manu nie założe koszulki barcy.. w takim wypadku LZS Knurów, czy LZS Stolec też odpada

Gość Tiffany_by_night_
Aaaa nie, tanca/ streepteasu nie bedzie. A to dlatego, ze uwazam, ze w takiej "nieprofesjonalnej" wersji wyglada to kiepsko. Ale kiedys byc moze wycwicze jakis uklad, wtedy go zaprezentuje ;)

Gość Tiffany_by_night_
mam tez stroj kucyka pony :classic_cool:

Gość 165/48
ja przed lustrem układ mam opanowany do perfekcji :D ale tylko przed lustrem ;)

Gość Tiffany_by_night_
165/48 No to startuj!!! A czego sie obawiasz?